Selecteer een pagina

Ons huwelijk was een bijzondere gelegenheid die we wilden vieren met stijl, elegantie en een persoonlijke touch. We wisten dat de keuze van huwelijksaccessoires en bedankjes een cruciale rol zou spelen in het creëren van de perfecte sfeer voor onze grote dag. Met zorgvuldige overwegingen en aandacht voor details hebben we ervoor gezorgd dat elk item onze stijl en liefde weerspiegelde. In deze uitgebreide blog nemen we je mee op onze reis door enkele prachtige, gepersonaliseerde items die onze bruiloft tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt.

Trouwakte: Een persoonlijke herinnering

Een van de meest gedenkwaardige momenten van ons huwelijk was ongetwijfeld het tekenen van de trouwakte. We wilden ervoor zorgen dat dit moment speciaal en uniek was. Na enig zoeken vonden we de Eucalyptus trouwakte van Le Chique Design, waarin we de eucalyptusbladeren hebben laten vervangen door olijftakken. Deze aanpassing gaf de akte een persoonlijk tintje en zorgde ervoor dat het perfect aansloot bij ons thema. De groene kleuren van de olijftakken werden consequent doorgevoerd naar andere huwelijksaccessoires, waardoor een samenhangend geheel ontstond.

De trouwakte speelde een bijzondere rol in onze ceremonie. We hebben deze akte niet alleen gebruikt voor onszelf, maar ook voor onze getuigen en zelfs een speciale versie laten maken voor onze kinderen. Zo hadden we twee identieke trouwaktes, elk met een unieke betekenis voor ons gezin.

Gastenboek: Een blijvende herinnering

Een gastenboek is een van de meest traditionele manieren om herinneringen aan je grote dag vast te leggen. Voor ons was het echter belangrijk dat ons gastenboek niet alleen een registratie van aanwezigen zou zijn, maar een kunstwerk dat de geest van onze bruiloft vastlegde.

Na lang zoeken vonden we het Italië gastenboek van Le Chique Design. Dit gastenboek voegde een vleugje elegantie toe door olijftakken en details zoals de plaats “Rome – Lazio – Italië” en een prachtige kaart van Italië op de achterkant. We wilden ook dat onze gasten creatief zouden zijn, en daarom voorzagen we ze van foto’s, stiften, kleurpotloden en washi-tape in bijpassend groen. Het resultaat was een gastenboek dat niet alleen woorden, maar ook kunstwerken en foto’s bevatte. Dit boek is nu een prachtig aandenken aan onze dag en een genot om doorheen te bladeren.

Pennen: Onderteken met stijl

De ondertekening van de trouwakte is een plechtig moment dat de aandacht van al je gasten trekt. We wilden ervoor zorgen dat dit moment onvergetelijk zou zijn, en daarom kozen we voor witte pennen met zilveren gravure zoals de metalen pen met eigen tekst voor trouwen. Het resultaat was verbluffend, en de gepersonaliseerde pennen voegden een extra vleugje elegantie toe aan onze ceremonie. Nadat we de trouwakte hadden ondertekend, hebben we deze pennen ook als bedankjes aan onze gasten gegeven. Op die manier konden ze een stukje van onze speciale dag met zich meedragen en herinnerd worden aan de liefde en verbintenis die we met hen deelden.

Pennen: Onderteken met stijl.

Wedding Wishes: Een tijdloze herinnering

Het delen van wensen en gelukswensen met onze gasten was een van de meest emotionele momenten van onze bruiloft. Om deze wensen te verzamelen, kozen we voor wedding wishes kaartjes. Deze kaartjes waren opnieuw afgestemd op ons olijfgroene kleurenschema en voorzien van persoonlijke details die onze liefde en onze speciale dag weerspiegelden. We voorzagen onze gasten van stiften en potloden in bijpassend groen en moedigden hen aan om hun gedachten en wensen op deze kaartjes te delen. Het was ontroerend om te zien hoeveel liefde en vreugde deze kaartjes bevatten. We hebben ze in bijpassende enveloppen gestoken, verzegeld en bewaard als een schat om op ons 12,5-jarig jubileum te openen. Het is ons doel om deze kaartjes te bewaren als een tastbare herinnering aan de liefde en steun die we van onze dierbaren hebben ontvangen.

Happy Tears: Een liefdevolle gesture

Tranen van vreugde zijn een onvermijdelijk onderdeel van elke bruiloftsceremonie. Om dit moment nog specialer te maken, kozen we voor gepersonaliseerde zakdoekjes met de toepasselijke naam “For Happy Tears”. Deze zakdoekjes werden bedrukt met onze eigen gegevens en uitgedeeld door het jongste bruidsmeisje, onze eigen dochter: Evi (die hulp kreeg van haar oudere zussen). Het was een gebaar van liefde en mededogen dat de emoties van de dag perfect weergaf. Hotel Barberini zorgde nog voor een aantal waaiers in hartjes vormen, tegen de warmte.

Happy Tears: Een liefdevolle gesture.

Naamkaartjes en bedankjes

De tafeldecoratie en bedankjes waren een integraal onderdeel van onze bruiloftsbeleving. We wilden ervoor zorgen dat elk detail aansloot bij ons thema en onze persoonlijke stijl. Daarom kozen we voor blanco naamkaartjes die we zelf konden ontwerpen en aanpassen. Deze naamkaartjes pasten perfect bij onze olijfgroene kleurenschema en waren een stijlvolle aanvulling op onze tafeldecoratie.

Voor onze gasten wilden we speciale bedankjes creëren die hun liefde en steun op onze bruiloft zouden weerspiegelen. We kozen voor koeltassen gevuld met zorgvuldig geselecteerde items. Voor de koppels bevatten de koeltassen een coldpack, een Trevifontein beeldje en zoute pinda’s om van te genieten. We voegden ook flesjes katerwater en paracetamol toe, evenals een pak pasta met pesto als knipoog naar onze uitgebreide maaltijd op de bruiloft. En uiteraard waren de eerder genoemde pennen ook aanwezig, zodat onze gasten altijd een stijlvolle pen bij de hand hadden. Van hotel Barberini mochten alle gasten nog een Rome souvenir uitkiezen voor vertrek.

Naamkaartjes en bedankjes.

Conclusie

Huwelijksaccessoires en bedankjes in dezelfde stijl voegden een persoonlijke en gedenkwaardige touch toe aan onze grote dag. Met zorgvuldige keuzes en aandacht voor details hebben we een sfeer van elegantie en liefde gecreëerd die zowel wij als onze gasten nog vele jaren zullen koesteren. Elk item was doordrenkt met onze liefde en persoonlijkheid, en we zijn dankbaar voor de prachtige herinneringen die ze vertegenwoordigen. Onze huwelijksdag was werkelijk perfect, en deze stijlvolle accessoires en bedankjes speelden een onschatbare rol in het creëren van de sfeer die we voor ogen hadden. We hopen dat ons verhaal en onze keuzes je zullen inspireren om ook je huwelijk uniek en onvergetelijk te maken met persoonlijke details en stijlvolle accenten.

Lees ook:

Welke stijl spreekt jullie aan?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics