Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek

Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek

Vier de feestdagen met de bekendste oranje kater van Nederland. Voor nog meer voorleesplezier is het stevig gebonden kartonboekje Dikkie Dik en de kerstmuis voorzien van flapjes.

Dikkie Dik en de kerstmuis

In huis staat een prachtige kerstboom met een heleboel pakjes eronder. Opeens ziet Dikkie Dik wat bewegen. Een muis, dus hij gaat weer eens ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er een te pakken, maar dan blijkt dat ook Dikkie Dik niet ongevoelig is voor de kerstgedachte.

Onze mening

Eerder maakten we al kennis met het boekje Dikkie Dik wacht op Sinterklaas waar we enorm veel plezier uit hebben gehaald. Na de sinterklaas periode is het boek in de kast gegaan en over een aantal dagen komt het weer tevoorschijn en weet ik zeker dat het weer veel plezier gaat geven.
Dat succes verwachten we ook bij het boek Dikkie Dik en de kerstmuis. Dit boek heeft namelijk net zo’n leuke illustraties en een heleboel flapjes waar we onder kunnen kijken.

Over Jet Boeke

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek voor het televisiteprogramma Sesamstraat. Op 3 maart 1978 verscheen Dikkie Dik voor het eerst op televisie. Sindsdien heeft hij de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Uitgeverij Gottmer gaf in 1983 het eerste Dikkie Dik-boek uit en inmiddels zijn er miljoenen boeken verkocht.

Informatie

Dikkie Dik en de kerstmuis
Auteur & Illustraties: Jet Boeke
Gottmer Kinderboeken
ISBN: 9789025775667
Leeftijd van 2 jaar

Lees ook:

Houdt jouw kind van flapjesboeken?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

12 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics