Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek.

Dikkie Dik en de kerstmuis, een prachtig flapjesboek.

Vier de feestdagen met de bekendste oranje kater van Nederland. Voor nog meer voorleesplezier is het stevig gebonden kartonboekje Dikkie Dik en de kerstmuis voorzien van flapjes.

Dikkie Dik en de kerstmuis.

In huis staat een prachtige kerstboom met een heleboel pakjes eronder. Opeens ziet Dikkie Dik wat bewegen. Een muis, dus hij gaat weer eens ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er een te pakken, maar dan blijkt dat ook Dikkie Dik niet ongevoelig is voor de kerstgedachte.

Onze mening.

Eerder maakten we al kennis met het boekje Dikkie Dik wacht op Sinterklaas waar we enorm veel plezier uit hebben gehaald. Na de sinterklaas periode is het boek in de kast gegaan en over een aantal dagen komt het weer tevoorschijn en weet ik zeker dat het weer veel plezier gaat geven.
Dat succes verwachten we ook bij het boek Dikkie Dik en de kerstmuis. Dit boek heeft namelijk net zo’n leuke illustraties en een heleboel flapjes waar we onder kunnen kijken.

Over Jet Boeke.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek voor het televisiteprogramma Sesamstraat. Op 3 maart 1978 verscheen Dikkie Dik voor het eerst op televisie. Sindsdien heeft hij de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Uitgeverij Gottmer gaf in 1983 het eerste Dikkie Dik-boek uit en inmiddels zijn er miljoenen boeken verkocht.

Informatie.

Dikkie Dik en de kerstmuis.
Auteur & Illustraties: Jet Boeke.
Gottmer Kinderboeken
ISBN: 9789025775667.
Leeftijd van 2 jaar.

Lees ook:

Houdt jouw kind van flapjesboeken?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

11 reacties