Thuisleven.com
Dikkie Dik wacht op Sinterklaas
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

O, kom er eens kijken wat Evi in haar schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.
Een fruithapje, kijk maar daar,
Dikkie Dik wacht op Sinterklaas, ook voor haar!

Dikkie Dik wacht op Sinterklaas? Jazeker, het nieuwe boek van Dikkie Dik. Uitgegeven door Gottmer. Lees er meer over in dit artikel.

Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

Het is pakjesavond en Dikkie Dik wacht vol verwachting op de goedheiligman. Hij hoort wat bij de haard. Misschien is het Piet die door de schoorsteen komt. Dan hoort hij klepperdeklep. Zou het paard van sinterklaas voor de deur staan? Uiteindelijk valt hij moe in slaap. Als hij de volgende ochtend wakker wordt, ligt er een heel groot pak bij de haard…

Wat vinden wij ervan?

Een sinterklaasboek op 5 december krijgen is toch wel iets aan de late kant. Daarom zijn Sinterklaasboeken een perfect geschenk voor in de schoen. Bij voorkeur geef ik ze ook al erg vroeg zodat je er een lange tijd leesplezier van hebt. Dit leuke boek van Dikkie Dik behoort zeker tot de categorie leesplezier dankzij de vele leuke flapjes die kinderen leuk blijven vinden. Het nieuwe boek van Evi zal dan ook zeker veel gelezen worden de komende dagen.

Informatie

Auteur: Jet Boeke
ISBN: 9789025775650
Uitgever: Gottmer

Lees ook

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

24 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics