Smaakmakers DekaMarkt spaaractie
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties verlopen > DekaMarkt Smaakmakers- sparen voor korting en cadeaus

DekaMarkt Smaakmakers- sparen voor korting en cadeaus

Bij DekaMarkt belonen ze trouwe klanten. Bij het Smaakmakers spaarprogramma spaar je voor korting, cadeaus en leuke extraatjes in alle smaken!

Specifieke actievoorwaarden Smaakmakers

Ontvang 1 Punt bij elke euro aan boodschappen. Meld je nu aan en ontvang 25 WelkomstPunten kado, een leuke verrassing als je jarig bent en speciale aanbiedingen via de Smaakmakers App of nieuwsbrief. Met de waarde van de Punten spaar je voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de SmaakmakersShop. Met de gratis App heb je jouw SmaakmakersPas altijd bij de hand en krijg je nog eens 75 extra punten cadeau.

Website

Via DekaMarkt

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Doe jij boodschappen bij DekaMarkt?

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.
Bron afbeelding DekaMarkt

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Ik heb heel veel smaakmakerspunten, maar weet niet wat ik er mee kan. Zelfs op mij verjaardag niets gehoord of gekregen, ik vraag er wel eens naar bij de kassa, maar krijg geen duidelijk antwoord.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics