Smaakmakers DekaMarkt spaaractie
Thuisleven.com > Spaaracties > DekaMarkt Smaakmakers- sparen voor korting en cadeaus

DekaMarkt Smaakmakers- sparen voor korting en cadeaus

Bij DekaMarkt belonen ze trouwe klanten. Bij het Smaakmakers spaarprogramma spaar je voor korting, cadeaus en leuke extraatjes in alle smaken!

Specifieke actievoorwaarden Smaakmakers

Ontvang 1 Punt bij elke euro aan boodschappen. Meld je nu aan en ontvang 25 WelkomstPunten kado, een leuke verrassing als je jarig bent en speciale aanbiedingen via de Smaakmakers App of nieuwsbrief. Met de waarde van de Punten spaar je voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de SmaakmakersShop. Met de gratis App heb je jouw SmaakmakersPas altijd bij de hand en krijg je nog eens 75 extra punten cadeau.

Website

Via DekaMarkt

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Doe jij boodschappen bij DekaMarkt?

Bron afbeelding DekaMarkt

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe