Spelen en kinderen lijken een onlosmakelijke combinatie. En dat is maar goed ook want tijdens een spel leren kinderen veel. Een spel helpt een kind in de ontwikkeling van lichaamshouding, motoriek, zintuigen, taal, denken en sociale omgang. Allemaal dingetjes die jij als ouder toch maar wat graag mee geeft aan je kind toch?

Aangezien elk kind anders is, is ook elk spel anders. Ook leeftijd speelt een rol in het spel. Een baby zal zich namelijk voornamelijk zoet houden met het ontdekken van voorwerpen door het vast te pakken en te proeven. Terwijl een kleuter al veel concreter en herkenbaarder speelt. Zo kan het ene kind uren zoet zijn met bouwwerken van houten blokken terwijl een ander kind de hele dag de ouder nadoet (rollenspel).

En waar je kind ook tevreden mee is, als ouder zal je merken dat een kind ook uitgedaagd moet worden met nieuwe materialen. Met de Gorgels 3 in 1 box vang jij maar liefst drie vliegen in één klap.

Gorgels 3 in 1 box

De Gorgels 3 in 1 box is uitermate geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In het handige meeneem koffertje tref je een puzzel van 50 stukjes, een domino en een memo spel aan. Met deze inhoud leert een kind zichzelf te vermaken (puzzel) en samen te spelen (domino en memo spel).

Dankzij het thema zal een kind nog meer plezier hebben in het spel. Zeker als je kindje de vrolijke wezentjes kent uit de gelijknamige boeken, geschreven door Jochem Myjer.

De Gorgels

De Gorgels zijn bedacht door cabaretier Jochem Myjer. Gorgels beschermen kinderen tegen de griezelige Groenlandse Brutelaars en verschijnen alleen ’s nachts. Ze slapen overdag, en zorgen ’s nachts voor hun Mensenkind.

Van de Gorgels zijn intussen heel wat (voorlees)boeken, knuffels, spellen en meer verschenen.

Informatie

De Gorgels 3 in 1 meeneem koffertje
Aanbevolen leeftijd: 4 – 12 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4 spelers
Spelsoort: Educatief spel
Taal spel en handleiding: Nederlands

Heb jij al iets van de Gorgels in huis?

Geverifieerd door ExactMetrics