Je wilt een avondje uit met je man of vriendinnen, maar je hebt moeite om een oppas te regelen? Je slaat daarom veel leuke afspraken/uitnodigingen af. Dit is helemaal niet nodig. Er is vast wel iemand die een avondje kan oppassen. Dat kan opa of oma zijn, of misschien heb je wel een broer of zus die vlakbij woont. Echter als je vaker een avondje weg wilt, dan is het misschien handig dat je een vaste oppas inschakelt die regelmatig kan komen oppassen voor een kleine vergoeding.

Oppas vinden.

Hoe vind je de perfecte oppas voor je kostbaarste bezit? Wellicht wonen er in jouw buurt veel kinderen die kunnen oppassen, maar vind je ze toch iets te jong. De jongeren die wel oud genoeg zijn hebben hoogstwaarschijnlijk een druk agenda. Oppassen.nl helpt ouders met het vinden van een geschikte oppas of gastouder. Zo kun je met een gerust hart je kind achterlaten wanneer jij een avondje weg wilt.

Hoe werkt de site?

Oppassen.nl is het online platform waar ouders in contact kunnen treden met een oppas of gastouder in de buurt. Met al meer dan 80.000 actieve gebruikers, is Oppassen.nl de grootste oppas site van Nederland. Ouders die een oppas zoeken kunnen gemakkelijk aanmelden en een oproep plaatsen. Geïnteresseerde ouders kunnen vervolgens oppassen contacteren. Hiervoor hebben ze een premium account nodig. Een premium account kost 9,95 euro per maand waarmee de ouders contact kunnen nemen met oppassen. Wanneer je eenmaal een oppas hebt gevonden, dan kun je je premium account weer stop zetten. Je zit dus nergens aan vast.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics