Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Boots Kids producten - Thuisleven.com

Boots Health & Beauty volg ik al een tijdje op Facebook als ik een review-oproep lees: Boots zoekt voor #ReviewFriday coole kids die graag de vrolijke badkamerproducten van Boots willen testen. Toevallig is onze kindershampoo bijna op en ik reageer. Ook deel ik deze leuke oproep binnen ons team vol met testers in Tips en Acties van Thuisleven en warempel we worden geselecteerd! Ik ontvang daags later van Boots Health & Beauty:

  • Boots Kids Mango & Ananas shampoo & conditioner 2 in 1 300ml, t.w.v. 2,95;
  • Boots Kids Anti-klitspray watermeloen, t.w.v. 2,95;
  • Boots Kids Berry body wash & bubble bath 300ml, t.w.v. 2,95 .

Gelukkig hebben we een bad en hebben de meisjes regelmatig last van klitten. Dus het grote testen kan beginnen. We krijgen van Boots ruim de tijd en mogen een review van de badkamerproducten achterlaten op de site. Ik stop het vrolijke fruitpakket met ananas, watermeloen en bessen in de badkamerkast en we gaan richting school.

Boots Kids Mango & Ananas shampoo & conditioner 2 in 1

Het 2-in-1 principe is natuurlijk fantastisch, want het scheelt de helft van het werk. Helemaal als je kindje niet van haren wassen houdt of al eerder shampoo in de ogen heeft gehad. Wij hebben altijd een handdoek bij de hand, zodat ze snel zelf de ogen kunnen drogen na het uitspoelen. Deze shampoo is dermatologisch getest en hypo-allergeen. De meisjes vinden de shampoo lekker ruiken en de jongste is blij dat na het afdrogen haar haar nog steeds lekker ruikt. Door het pompje is de hoeveelheid shampoo goed te doseren. De shampoo schuimt goed en is dik genoeg om niet door de vingers weg te sijpelen. Na het afdrogen is het haar beter door te kammen dan anders, dus de conditioner doet zijn werk. Geen van de kinderen heeft prikkende of rode ogen, ook een groot voordeel.

Boots Kids Anti-klitspray watermeloen

Deze anti-klitspray ruikt naar watermeloen en is op het haar te sprayen en vervolgens uit te borstelen. Anti-klitspray hoort een beetje bij ons beauty ritueel. De meisjes gebruiken het graag omdat het lekker ruikt en het noodzakelijke haren borstelen verlicht. Ze krijgen maximaal de leeftijd in spraytjes in het haar gespoten. De anti-klitspray is dermatologisch getest en hypo-allergeen.

Boots Kids Berry body wash & bubble bath

Wat een heerlijkheid een bad in huis met kinderen. Uit de speeltuin al in het bad uit laten kloppen en kleden, alle zand wegspoelen en daarna de kindjes afsproeien. Het wekelijkse bad op zondagochtend schuimt en riekt hen tegemoet. Het badschuim is dermatologisch getest en hypo-allergeen. Tijdens het vullen van het bad schuimt het bubble bath. Na een tijdje badderen word ik toch door de meisjes geroepen voor meer bubbels. Dat is niet eenvoudig zonder lopende kraan, maar ze doen de stinkende best met armbewegingen om nieuwe bubbels te krijgen. Ze komen schoon uit het bad dus ook de body wash heeft tijdens het badderen zijn werk gedaan. De oudste wil graag onder de douche en kan dezelfde verpakking als haar zusjes gebruiken als douchegel. Ze vindt het pompje handig en de body wash lekker ruiken. Ook had ze steeds genoeg op haar handen zitten om haar lijf mee in te smeren. De body wash druipt niet gelijk van de handen af het doucheputje in.

Lees ook:

*deze producten zijn verstrekt voor het schrijven van een review*

Geverifieerd door ExactMetrics