Kim en Annelies hebben, samen met hun mannen, Blabloom opgericht. Blabloom is een ecologische kinderwinkel, opgericht om kinderproducten met een plus aan te bieden aan jonge ouders die het beste voor hun kinderen willen.
Blabloom staat voor:
+ Gezonde producten
+ Veilig en beschermende producten
+ Ergonomisch en pedagogisch verantwoorde producten
+ Ecologisch producten
+ Eerlijk advies
+ Comfortclothing
+ Bevorderen van creativiteit
Bovendien is alles wat ze in hun webshop aanbieden eerst door hen zelf getest! Ze weten wat ze verkopen en daarom kunnen deze 2 mama’s u van een eerlijk advies voorzien!

Verzorgings- en Schoonmaakproducten van Attitude Little Ones

Een van de producten die Blabloom in hun webshop te koop heeft zijn verzorgingsproducten en poets- en wasproducten van het merk Attitude. Verantwoordelijk leven en consumeren, daar kunnen je alleen maar enthousiast over zijn. Attitude helpt je een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen. Veilig voor ons en onze kinderen en goed voor het milieu. Maar waarom zou je eigenlijk voor de verzorgings- en schoonmaakproducten van Attitude kiezen? Bij een supermarkt of drogisterij zijn toch ook genoeg verzorgings- en schoonmaakproducten te koop? Een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Het bevat geen kankerverwekkende stoffen
  • Alle geuren zijn gemaakt van natuurlijke materialen
  • Hypoallergeen
  • Diervriendelijk en zonder dierlijke ingrediënten
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Gemaakt van minerale en plantaardige bronnem
  • Recyclebaar
  • CO2-neutraal

Attitude Little Ones testen

Van Blabloom ontving ik een aantal producten van Attitude Little Ones om te testen:
+ Body Wash
+ Handzeep
+ Wasverzachter
+ Speelgoed & oppervlaktereiniger

Body Wash

Deze Body Wash kon ik gelijk gebruiken tijdens het wassen van mijn zoon Joas en dochter Elin. We merkten gelijk dat deze Body Wash heerlijk schuimt op het lichaam. En dat vindt Elin altijd erg leuk! Je hoeft maar heel weinig Body Wash te gebruiken voor lekker veel schuim. Dan kun je ook heel lang met zo´n flacon doen. (Als de kinderen deze niet in handen krijgt dan … 😉 ) Daarna gewoon afspoelen zoals met andere zeep- of douchegel.
Alle Little Ones huidverzorgingproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder kankerverwekkende of giftige stoffen. Verder prikt deze niet op de huid en veroorzaakt geen allergische reacties.

Handzeep

Ik ben altijd fan van schuimende handzeep omdat het altijd zo lekker zacht is. Dit is ook zo’n handzeep; lekker zacht en schuimend. Er zit een subtiel en fris geurtje aan. Het pompje is makkelijk te doseren, één druk op het pompje en je hebt genoeg. Je wrijft deze schuimende handzeep snel en makkelijk uit op de handen, en spoelt het af. Kinderen kunnen dit al heel snel zelf leren. Je handen zijn na het wassen lekker zacht. Ook dit product is net als de Body Wash gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder kankerverwekkende of giftige stoffen. Het prikt niet op je huid en veroorzaakt geen allergische reacties.

Wasverzachter

Ik gebruik nooit wasverzachter. Maar pasgeleden gebruikte ik het toch een keer omdat ik via Korting is Leuk een gratis fles wasverzachter had. Maar sinds ik die wasverzachter gebruikte jeukte alles aan mijn lichaam. Ik ben gelijk gestopt met wasverzachter toevoegen aan mijn was en de jeuk op mijn lichaam was over. Maar toen mocht ik deze wasverzachter testen. Ik had juist daarvoor een nieuwe pyjama gekocht en deze gewassen met de wasverzachter van Attitude. En ik kreeg geen jeuk. Dat is wat mij betreft al één voordeel van deze wasverzachter. Nog meer voordelen? Ja, nog genoeg:
Vermindert de statische lading in kleding , maakt het strijken gemakkelijker en zorgt voor aangenaam zachte stof na elke wasbeurt – Geconcentreerd: een beetje product gaat lang mee: 1 liter voor 40 wasbeurten – Ontwikkeld voor alle temperaturen – Geschikt voor gekleurde en witte was – Zonder dierlijk ingrediënten, zoals talg (vetten) – Zonder kleurstoffen – Zonder optische witmakers – Zonder fosfaten – Op plantaardige basis en biologisch afbreekbaar (OECD 301) – Hypoallergeen

Speelgoed- en oppervlaktereiniger

Kleine kinderen stoppen graag alles in de mond. Het kan dus zeker geen kwaad om ook zo af en toe het speelgoed eens goed schoon te maken. Deze handige spuitfles is speciaal bedoeld om het speelgoed mee schoon te maken. Je spuit wat reiniger op het speelgoed en je droogt het met een doekje af. Deze reiniger is een formule op basis van planten en mineralen en is dus veilig. Het heeft een frisse geur van zuiver etherische oliën. Veiliger omdat er geen glycol-ethers of chloor is toegevoegd en beter voor het milieu vanwege de afwezigheid van fosfaten en kleurstoffen.

Mijn conclusie

Fijne verzorgings- en schoonmaakproducten. Handig in gebruik. Geurtjes zijn subtiel maar fris. Goed en veilig voor de gezondheid en goed voor het milieu! Wat wil je nog meer? Kortom: ik ben tevreden! En heeft u trouwens die leuke plaatjes op alle flacons gezien?! Zijn ze niet leuk?!

Bestellen?

In de webshop van Blabloom kunt u de volgende Attitude Little Ones producten bestellen:
Body Wash – 355ml voor € 8,95
Foaming Hand Soap – 295ml voor € 5,95
Wasverzachter Lullaby – 1 liter voor € 5,95
Speelgoed & Oppervlakreiniger – 475ml voor € 5,95
En kijk hier ook voor nog meer verzorgings- en schoonmaakproducten van Attitude Little Ones!

Lees ook:

Waar shop jij graag online?

* voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics