Nadat ik de mooie en duidelijke website van Bites we love bekeken had leek me dit meteen een leuke uitdaging! Nootjes met een extra bite! Heerlijk voor tussendoor, voor bij de borrel of gewoon wanneer je zin hebt in iets lekkers. Makkelijke kleine zakjes, vier in een doos, die je zelf kan samenstellen of je kunt jezelf laten verrassen en een box met vastgestelde smaken bestellen.

Ik koos voor: Salty Nuts, Brainpower, Get me Going, Pecan Pie

Na een paar dagen wachten viel de post door de brievenbus op de mat. Ideaal want je hoeft er niet voor thuis te blijven, het past gewoon door de brievenbus in een stevige kartonnen doosje. Leuk zo’n verrassing op de deurmat! Pakketje ziet er al van buiten keurig en verzorgd uit. Doosje open maken en je ziet meteen al 4 heerlijke zakjes gevuld met nootjes en andere lekkere dingen.

Salty Nuts: amandelen,cashewnoten, pecannoten, en pinda´s, in 1 zakje, lekker voor de na-de-middag-dip. Het zout pept je weer wat op en de noten smaken lekker vers! Deze houden we er in!

Brainpower: pecannoten,  rozijnen, kokoschips, moerbeien. De pecannoten waren heerlijk! Kokos is een hele uitgesproken smaak en daar moet je van houden. Ik vond ze wat minder, waren behoorlijk hard. Wellicht hoort dat ook wel zo maar ze waren niet aan mij besteed. Rozijnen en moerbeien waren lekker zoet!

Get me going: Pinda’s met chocolade, gebrande pinda’s met zout, amandelen, rozijnen. Deze lijkt op de studentenhaver die we in de supermarkt vinden, alleen daar zitten geen pinda’s met chocolade in, èn die geeft het juist een lekkere bite! Zoet en zout bij elkaar in 1 zakje, ik hou er van!

Pecan Pie: Pecan noten, rozijnen en carameldruppels. Een heerlijke combinatie! Zoete van de rozijnen, en het romige van de carameldruppels samen met de smaak van de pecannoten, heerlijk!

Al met al ben ik zeker verrast door dit concept. Een gezond alternatief voor de lekkere trek! Ideaal dat je dit als abonnement of losse bestellingen in huis kan hebben.  Laat je verrassen of kies de noten uit die jij lekker vind!

Lees ook:

Welke smaken zou jij kiezen?

Geverifieerd door ExactMetrics