ZenDee Fashion is geen vreemde voor Thuisleven. Ik loop wel vaker comfortabel opgetut rond in een jurk van ZenDee. Dat ik deze jurk al bijna drie jaar in mijn kast heb hangen verbaast mij. Ik beschouw het nog steeds als een nieuwe jurk. Miranda vond het wel weer eens tijd dat ik er behaaglijk en aantrekkelijk in het nieuw bij zou lopen en nam contact op met ZenDee Fashion. Die waren zo enthousiast dat ze gelijk ook een lezer van Thuisleven willen verblijden, maar daarover later meer.

Feel Good Fashion van ZenDee

Met een jurk van ZenDee ben je direct klaar staat geschreven op de homepage. Dat klopt, want door de leuke details en gebruikte kleuren zijn de kledingstukken makkelijk te combineren. Om het nog gemakkelijker te maken, biedt ZenDee bijpassende leggings en vestjes aan. Nu hoef je alleen maar bijpassende schoenen te zoeken. Wat mij opvalt aan de nieuwste collecties van ZenDee is dat er meer en meer kleuren gebruikt worden. Voorheen was de collectie smaller in grijze, blauwe en zwarte tonen. Nu vallen okergeel, olijf en rode tinten direct op.

Mijn ervaring met jurk Zoe Blueberry

Een donkerblauwe jurk met bijpassende legging is weer eens iets anders in mijn garderobe. Tussen de rok en het lijf zit een elastiek hierdoor kan het wat bloezen en mijn buik verhullen. De tricot jurk sluit mooi aan precies waar ik dat graag zou willen: om borst en billen. Het blauwe touwtje geeft een speels effect met de andere blauwe details. De kol is naar buiten of binnen gevouwen te dragen. De koordstopper maakt het mogelijk de kol in te snoeren. De stof zweet niet en zit behaaglijk binnen maar ook buiten op de fiets.
De legging valt op maat en snijdt niet in mijn middel. De lengte van de pijpen valt ruim op de enkel en maakt dat de legging is op te stropen.

Lees ook:

Wat is jouw favoriete item in de ZenDee shop?

Geverifieerd door ExactMetrics