Onze dochter van 2,5 jaar heeft een prachtige bos met krullen. Als ik met haar op pad ben word ik dan ook vaak aangesproken door mensen: ‘Wat een mooie krullen, van wie heeft ze die?’. ‘Van mij natuurlijk’, zeg ik dan en je ziet de mensen gelijk naar mijn haar kijken (steiler dan mijn haar kan niet 😉 ). Maar hoe mooi ze ook zijn, elke ochtend is het een drama om er met een borstel door heen te komen. ‘Au, Au’ en ‘kusje haar’, is steeds weer haar reactie bij het borstelen.

Tangle Teezer

Tot iemand mij aanraad om de Tangle Teezer te proberen. Op internet lees je op verschillende sites dat je met de Tangle Teezer zeer eenvoudig en pijnloos klitten uit je haar kunt halen. De prijs van de Tangle Teezer schrikt mij in eerste instantie wel een beetje af. Ik heb ze bijvoorbeeld bij de Etos al eens zien liggen voor €14,95 en ik kom ze soms voor een nog hogere prijs tegen. Tot ik via een verkoopgroep op Facebook een berichtje lees van een kapster die deze Tangle Teezers nieuw verkoopt voor €9,95. Ik besluit om deze toch maar te kopen en te proberen.

Voordelen

De Tangle Teezer heeft als voordeel dat door de flexibele pinnen het breken van je haar wordt geminimaliseerd. Zodat je haar op den duur voller en gezonder aan zal voelen. Daarbij wordt je haar tijdens het gebruik heerlijk verfrist en glanzend glad!

De Tangle Teezer is hier vanaf dag 1 al een succes. Na het douchen gaat mijn dochter er eens lekker voor zitten om haar haar te laten borstelen en ik mag niet eens stoppen, zo lekker vindt ze het. Moeiteloos kam ik door de klitten heen. Geen gehuil meer, geen ‘au, au’ en ‘kusje haar’.

En of haar haar voller en gezonder aan zal voelen en of het verfrist en glanzend glad wordt? Dat zullen we maar afwachten. We gebruiken de Tangle Teezer nu ruim een week en de reden waarvoor wij hem hebben gekocht is in ieder geval waargemaakt!

+ Je komt moeiteloos en pijnloos door klitten heen;
+ Hij is in verschillende leuke kleurtjes verkrijgbaar;
+ Ligt prettig in de hand;
+ Ook te gebruiken in de douche;
– Is best prijzig.

Lees ook:

Wat gebruik jij om je haren te borstelen?

Geverifieerd door ExactMetrics