Thuisleven.com
Budget- Miomare Detangling Brush
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > Budgettip: een Miomare Detangling Brush

Budgettip: een Miomare Detangling Brush

Toen ik van de week bij mijn zoon op de zwemles hem aan het afdrogen was, zag ik een meisje naar haar moeder lopen. Ze had haar haren los gehad tijdens het zwemmen en het zag er flink verwilderd uit. Ze had onder de douche haar haren wel uitgespoeld maar het zat duidelijk heel erg in de klit. Haar mama had een borsteltje in haar handpalm, zonder steel of iets anders eraan. Ze haalde die door haar haar en voilà het meisje was weer netjes en verzorgd. Zonder gillen en “auw auw auw” en trekken. Binnen no time was ze klaar. Dat wil ik ook dacht ik toen. Natuurlijk even aan de mama gevraagd wat dat nu voor een borstel was. Ze had de hare best duur gekocht maar was er reuze tevreden mee.

Tangle Teezer

Toen ben ik meteen gaan kijken op internet en de Tangle Teezer zoals de borstel heet is populair. Zie voor de review Tangle Teezer  op Thuisleven! Maar het is nog steeds een best prijzige haarborstel.

Miomare Detangling Brush

Tijdens het boodschappen doen bij de Lidl kwam ik ineens (stom toevallig, had zo moeten zijn) een soortgelijke borstel tegen: de Miomare Detangling Brush. In drie verschillende kleuren: een zwarte, een geheel roze en zoals op het plaatje een gemêleerde roze. Even naar de prijs kijken, ik schrik ervan. De Miomare Detangling Brush kost maar liefst één hele euro! Meegenomen dus, meteen.

Onze ervaring

Mijn dochter heeft lang haar en ik vlecht het vaak, dan krijgt ze mooie slag erin. Maar uitborstelen is een hels karwei. ’s Avonds meteen de borstel getest en net als het meisje bij het zwembad zonder huilen en trekken haar haren gedaan. De borstel ligt fijn in de hand en de flexibele pinnen gaan zacht door haar haar.  Ik ben er helemaal blij mee en vanmorgen heeft mijn man zelfs de borstel getest. Hij heeft, volgens mij voor het eerst dit jaar, haar haren gekamd. En ik denk dat als ik morgen toch in de winkel ben en ze er nog liggen, dat ik er gewoon nog een meeneem.

Lees ook:

Wat voor haarborstel gebruik jij?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Wij hebben 2 echte (wel gekocht met een mega deal want ik ben wel goed maar niet gek he haha) en dan hebben we er nog 3 van andrelon van dit soort zeg maar gekregen bij etos. Ik wil niks anders meer

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics