Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.

Zodra de winkels beginnen met Kerstmis, dan tintelt het Kerstgevoel ook bij mij. Dat kerstgevoel moet natuurlijk overgebracht worden bij onze jongste telg. En hoe kan dat nou beter dan op tijd te beginnen met het voorlezen van kerstboekjes? Het boek Pip en Posy en de kerstboom gaat de komende tijd dan ook vaak gepakt worden om in de kerststemming te komen.

Pip en Posy en de kerstboom.

Nu het bijna Kerstmis is, is het hoogtijd om een Kerstboom in huis te halen. Pip en Posy gaan op zoek naar een boom en zetten hem thuis in een mooie pot. Ze versieren de boom met zelfgebakken koekjes, chocoladekerstklokjes, zuurstokken en een kerstster. Maar elke keer verdwijnt er iets lekkers uit de boom. Hoe kan dat nu komen?

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.

Wat vinden wij ervan?

Dit boekje is echt hartstikke leuk om met jonge kinderen te lezen. Het boekje is namelijk voorzien van kleurrijke illustraties die herkenbaar zijn voor kinderen. Ook komt het begrip tellen naar voren en worden kinderen, min of meer, aangespoord tot het knutselen van kerstversiering.

Wat een vrolijkheid!

Informatie.

Pip en Posy en de kerstboom.
Axel Scheffler met tekst van Camilla Reid.
Leeftijd vanaf 18 maanden.
Uitgever: Gottmer.
ISBN: 9789025776817.

Lees ook:

Welk Pip en Posy boek is bij jullie favoriet?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

4 reacties