Thuisleven.com
Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters

Zodra de winkels beginnen met Kerstmis, dan tintelt het Kerstgevoel ook bij mij. Dat kerstgevoel moet natuurlijk overgebracht worden bij onze jongste telg. En hoe kan dat nou beter dan op tijd te beginnen met het voorlezen van kerstboekjes? Het boek Pip en Posy en de kerstboom gaat de komende tijd dan ook vaak gepakt worden om in de kerststemming te komen.

Pip en Posy en de kerstboom

Nu het bijna Kerstmis is, is het hoogtijd om een Kerstboom in huis te halen. Pip en Posy gaan op zoek naar een boom en zetten hem thuis in een mooie pot. Ze versieren de boom met zelfgebakken koekjes, chocoladekerstklokjes, zuurstokken en een kerstster. Maar elke keer verdwijnt er iets lekkers uit de boom. Hoe kan dat nu komen?

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.

Wat vinden wij ervan?

Dit boekje is echt hartstikke leuk om met jonge kinderen te lezen. Het boekje is namelijk voorzien van kleurrijke illustraties die herkenbaar zijn voor kinderen. Ook komt het begrip tellen naar voren en worden kinderen, min of meer, aangespoord tot het knutselen van kerstversiering.

Wat een vrolijkheid!

Informatie

Pip en Posy en de kerstboom
Axel Scheffler met tekst van Camilla Reid
Leeftijd vanaf 18 maanden
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025776817

Lees ook:

Welk Pip en Posy boek is bij jullie favoriet?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics