Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters

Zodra de winkels beginnen met Kerstmis, dan tintelt het Kerstgevoel ook bij mij. Dat kerstgevoel moet natuurlijk overgebracht worden bij onze jongste telg. En hoe kan dat nou beter dan op tijd te beginnen met het voorlezen van kerstboekjes? Het boek Pip en Posy en de kerstboom gaat de komende tijd dan ook vaak gepakt worden om in de kerststemming te komen.

Pip en Posy en de kerstboom

Nu het bijna Kerstmis is, is het hoogtijd om een Kerstboom in huis te halen. Pip en Posy gaan op zoek naar een boom en zetten hem thuis in een mooie pot. Ze versieren de boom met zelfgebakken koekjes, chocoladekerstklokjes, zuurstokken en een kerstster. Maar elke keer verdwijnt er iets lekkers uit de boom. Hoe kan dat nu komen?

Pip en Posy en de kerstboom is een warm en vertrouwd verhaaltje voor peuters.

Wat vinden wij ervan?

Dit boekje is echt hartstikke leuk om met jonge kinderen te lezen. Het boekje is namelijk voorzien van kleurrijke illustraties die herkenbaar zijn voor kinderen. Ook komt het begrip tellen naar voren en worden kinderen, min of meer, aangespoord tot het knutselen van kerstversiering.

Wat een vrolijkheid!

Informatie

Pip en Posy en de kerstboom
Axel Scheffler met tekst van Camilla Reid
Leeftijd vanaf 18 maanden
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025776817

Lees ook:

Welk Pip en Posy boek is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics