Selecteer een pagina

We weten allemaal wel hoe je Kerst moet vieren. Toch sluipt een vast routine er met Kerstmis er al snel in. Om uit die vaste routine te komen en eens wat nieuws te doen is het pakketje Kerst vieren – zo doet je dat, van uitgeverij De Lantaarn een prachtige uitkomst. Met maar liefst 40 verschillende kaarten, inclusief houder, ga je nieuwe dingen ontdekken. In dit artikel vertel ik je er meer over

Kerst vieren – zo doe je dat

Er komt een heerlijke tijd aan. Een tijd van lichtjes, warmte, gezelligheid en lekker eten. Veel mensen zijn dol op Kerst. En jij? Wat voor knutsels ga je maken? Welke lekkere dingen ga je allemaal eten? Deze kaartjes helpen je. Er staan ideeën op en leuke dingen om te doen.

Wat vinden wij ervan?

Kerst vieren - zo doe je dat

In een leuke box met scharniertjes zitten maar liefst 40 stevige kaarten inclusief houten kaartenhouder. Aangezien advent exact 40 dagen duurt, zijn de 40 kaartjes geen toeval. Zodra ik de kaarten bekijk valt het mij al gelijk op dat je eigenlijk zelf even alle kaarten moet bekijken om ze op een leuke volgorde te leggen. Nu liggen ze namelijk in volgorde van soort kaartje. Zo tref ik ineens 4 kaarten achter elkaar aan waarop getekend kan worden. Om vervolgens 4 kaarten te vinden om de dagen van de week af te strepen. Even alle kaarten inzien en dan in eigen volgorde leggen is dus wel het leukste. Zo kunnen de kaarten in de doos blijven en kun je er elke dag één uithalen waarbij het toch weer een beetje een verassing is.

De kaarten zelf zijn verder vrij verschillend. Zo zie ik leuke versiertips voorbij komen van de Kerstboom, zitten er kaarten tussen met Kerst-raadsels en tref ik zelfs een paar doolhoven aan. Niet alleen leuk dus voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Hiermee maakt het dat de box niet alleen leuk is om voor jezelf aan te schaffen, maar ook om cadeau te geven of te krijgen.

Informatie

Kerst vieren – zo doe je dat
Auteur: Studio Stampij
Redactie: Vitataal
Opmaak: Marleen Wessels
ISBN: 9789463545396
Uitgeverij: De Lantaarn

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics