Zodra mijn kinderen bij het zwembad zijn vliegen ze alle kanten uit. Wat is dat toch met rennen en zwembaden?
Ik zie het wekelijks op mijn werk, ik werk namelijk op een zwembad van Center Parcs. Kinderen en ouders komen binnen, ouders willen eerst een plekje zoeken maar de kinderen zijn al lang en breed aan t rennen naar de wildwaterbaan of andere glijbaan. Maar dat is bij mijn kinderen niet anders, zij willen ook nooit iets missen als ze bij een zwembad zijn. Ineens moet overal naar toe gerend worden. Nu zijn bij de meeste Center Parcs de vloeren niet glad omdat ze gebruik maken van mooi natuursteen. Maar bij een gewoon zwembad met bijvoorbeeld het les zwemmen willen ze ook snel dat water in. Dat resulteert vaak in val en glij partijtjes. Met deze sokken zou dat een stuk vermindert moeten zijn. We gaan het proberen.

Waarom Sweakers®?

Je hebt meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond. Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans. Ze zijn antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes. Je kan kiezen uit verschillende coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen. Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa. Sweakers® gaan 4 maten mee, gewone waterschoenen maar 1 maat.
Sweakers® zijn er in de maten 19 tot 46, sommige maten gaan maar tot maat 42. Er is voor ieder wat wils te vinden op de site van OCKYZ.

Onze ervaring op het zwembad

Natuurlijk moesten ze meteen gepast worden, thuis al. Met een gezoete tegelvloer blijven ze snel aan de vloer plakken met die plastic knopjes die onder de sokken zitten.
Ik heb de mijne nog in de verpakking laten zitten. Eenmaal aangekomen bij het zwembad gingen de sokjes wel aan.
We hadden meteen aanspraak in de kleedkamer omdat er iemand vroeg wat voor sokjes dit waren. Ze wilde deze namelijk graag ook zelf voor bij haar aquagymles op haar eigen zwembad.
Omdat ik toch de verpakking nog in mijn hand had heb ik deze aan haar meegegeven. Zodat ze zelf eens op de site kon kijken of dit iets voor haar zou zijn. Ze was de eerste maar zeker niet de laatste die een opmerking maakte over de Ockyz sokken. We kwamen namelijk nog een Mevr. tegen met zwemschoentjes aan en die vertelde dat ze deze altijd droeg maar liever iets aan had wat meer op dat van ons leek. Dus naast het goed uitproberen van deze Ockyz hebben we ook meteen reclame gemaakt.

Opvallend

Wat ons het meest opgevallen is, is dat je echt minder snel gaat rennen met deze sokken aan. Ze voelen niet vervelend en net als bij slippers zit er naadje tussen je tenen. Dus draag je nooit slippers dan is dat wel even erg aan wennen.
Mijn dochter heeft ze de hele tijd aangehad maar mijn zoon, waar ik ze eigenlijk niet voor had, wilde het ook wel eens proberen. Hij heeft 50% van de tijd de sokken aan gehad en ik de andere 50% van de tijd. Ook heb ik ze uitgeprobeerd op de glijbanen om te kijken of ik mezelf tegen kon houden. Conclusie, Dat kon niet. Ze zijn wel erg handig op de wild water glijbaan want je kan zo veel beter afzetten en sturen. Ook niet onbelangrijk, ik zag mijn dochter elke keer heel goed omdat die voetjes steeds boven water uit kwamen en ze zo lekker fel gekleurd zijn. Eenmaal weer thuis kunnen ze op de badrand rustig opdrogen, ik moet zeggen dat na een keer gebruiken ze aan de onderkant er wel een beetje pluizig zijn gaan uitzien. Dat zal vast komen door de natuur stenen vloer die ze op Center Parcs gebruiken. Bij een gewoon zwembad zal dit vast een stuk minder erg zijn. Mijn dochter wil ze nu ook bij haar zwemlessen gaan gebruiken als dat van haar leraressen mag. Als we nu gaan zwemmen bij mijn werk mogen ze alle twee de zwemsokjes aan je haalt namelijk met deze sokjes ook veel minder makkelijk je tenen of hiel open op de stenen. Ze zorgen dat de kinderen minder snel rennen en ze zien er gewoon hartstikke leuk uit.

Heb jij al eens Sweakers gebruikt?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen#

Geverifieerd door ExactMetrics