Wat een verassing was het toen ik ontdekte dat er van de Heks’nkaas® ook een vegan versie was. In de meeste gevallen betekend dit namelijk ook lactose vrij, wat voor mij een goed excuus was om er iets mee uit te gaan proberen. Zover ik mij kan herinneren hadden wij op verjaardagen of feestjes altijd gevulde wraps en een van mijn favorieten was die gevuld was met ham en paprika en een kruidenkaas. En dankzij deze Heks’nkaas®, die perfect paste bij de smaak zoals ik hem mij van vroeger herinner heb ik weer een nieuwe favoriet party hapje: Heks’nkaas® party wrap met ham en paprika.

Benodigdheden Heks’nkaas® party wrap

Heks'nkaas® party wrap

Bereidingswijze

bereiding

Het is heel simpel om te maken. Je snijdt de paprika in reepjes, legt deze apart en smeert vervolgens met (de bolle kant van) de lepel de wrap in met een laagje Heks’nkaas®. Vervolgens leg je hierop de ham en in een rijtje de paprika reepjes en rol je de wrap strak op. Eenmaal op gerold snijd je de uiteindes er vanaf en kan je deze al lekker even voorproeven. De rest van de wrap snijd je in gelijke plakjes en leg je feestelijk op een bord om te serveren.

P.s. wist jij dat je nog meer lekkere dingen kunt maken met Heks’nkaas®?

Heb jij al eens een Heks’nkaas® party wrap gemaakt?

#heksnkaas #tikjemagie

Geverifieerd door ExactMetrics