Thuisleven.com
badzout

Dode Zee Badzout

Badzout is een badproduct op basis van zout. Deze zoutkristallen voeg je toe aan een bad ter ontspanning. Tegenwoordig zijn er diverse mengsels van badzouten verkrijgbaar. Denk hierbij aan badzout met kruiden, kleurstoffen en aroma’s. Al in de oudheid werden de zoutkristallen uit de Dode Zee verzameld vanwege de mogelijke heilzame werking op de huid. De effectiviteit van zeezout als gezondheidsproduct staat ter discussie. Toch ben ik van mening dat ontspanning, zeker in de tijd dat we het allemaal druk, druk, druk hebben, zeer goed is voor je lichaam en geest. En dus wel degelijk heilzaam is, hetzij op een andere manier.

Aleppo Soap Co – Dode Zee Badzout

BadzoutLaat je bad (half)vollopen met water en voeg een handjevol Dode Zee Badzout toe voor een ultieme wellness ervaring. De Dode Zee badzout is rijk aan mineralen en sporenelementen. Zo heb je een heerlijke geur in je bad. Wil je nog wat extra wellness ervaring of een vleugje romantiek, voeg dan wat rozenblaadjes toe aan het bad en verlicht je de badkamer door middel van kaarsen.
Op en top ontspanning toch?!?

Een groot voordeel van badzout is overigens dat het geen water bevat. Hierdoor is het dus ook niet nodig om conserveermiddelen toe te voegen. De kans op huidirritaties is dan ook bijzonder laag, zeker als je een badzout neemt zonder aroma’s, kleurstoffen of kruiden.

Fijn om te weten de Aleppo Soap Co – Dode Zee Badzout is dierproefvrij, ecologisch en natuurlijk

Mijn ervaring

Nu we een nieuwe badkamer hebben kan ik mijn geluk niet meer op. Elke keer weer als ik de badkamer instap voelt het aan alsof ik mij in een wellness centre begeef. Het bad staat in het midden onder het raam en hierdoor hebben we een perfect uitzicht op het Limburgse heuvellandschap terwijl ik in bad lig.

Het badzout lost goed op in het water en laat geen vieze randen achter in het bad. Bij gebruik van olie of badschuim heb ik vaker dat de huid daarna is voorzien van een olie of andere vette laag, bij het badzout is dat absoluut niet het geval. Erg prettig dus om te gebruiken.

Geniet jij wel eens van een warm bad?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics