Met de zomervakantie voor de deur, het warme weer dat eindelijk is begonnen hoort natuurlijk muziek. Afgelopen weekend hebben we onze nieuwe tunneltent voor het eerst opgezet en uitgeprobeerd en wat zijn we er blij mee, tijdens het opzetten hebben we de CD ‘De leukste KIDS HITS zomer 2019’  opgezet en wat hebben we er heerlijk op meegezongen en gedanst. Zelfs opa deed mee. Dat maakte alles nog net wat leuker, want de eerste keer een tent opzetten is best een puzzel. Gelukkig is alles goed gekomen, de tent is compleet en zonder gebreken (was ook nieuw, maar wilde het toch echt wel zien) en is een super gaaf onderkomen voor de eerste 4 weken van de zomervakantie. Nee ik ga geen 4 weken hoor, maar de kinderen wel, 2 weken met mij en 2 weken met hun vader.

CD ‘De leukste KIDS HITS zomer 2019’

De naam spreekt voor zich, het zijn zomerhits voor kinderen. Op deze CD staan o.a. tracks van; Kinderen Voor Kinderen, Davina Michelle, Fource, Maan, Stephanie van Eer, Mylene & Rosanne, Armin van Buuren en vele anderen! Liedjes in het Nederlands en Engels. Erg meeslepende, vrolijke liedjes waar je volledig van uit je dak kan gaan, of juist gewoon heerlijk meezingen. Het is een dubbel CD met in totaal 43 tracks.

Mijn mening over de muziek CD kids hits

Ik vind de muziek CD kids hits die niet alleen geschikt is voor de jeugdige luisteraar, maar ook ik zal er met plezier thuis naar luisteren, in de auto en als we op de camping zitten door de vele leuke tracks. Deze CD en de radio/CD speler staan al op mijn vakantielijstje.

Lees ook: meer artikelen over cd’s
Lees ook: meer over kamperen
En lees ook: vakantieboeken

Wat is jouw ultieme vakantie-tip met kinderen?

Geverifieerd door ExactMetrics