Thuisleven.com > Entertainment > Muziek > De leukste KIDS HITS zomer 2019

De leukste KIDS HITS zomer 2019

Met de zomervakantie voor de deur, het warme weer dat eindelijk is begonnen hoort natuurlijk muziek. Afgelopen weekend hebben we onze nieuwe tunneltent voor het eerst opgezet en uitgeprobeerd en wat zijn we er blij mee, tijdens het opzetten hebben we de CD ‘De leukste KIDS HITS zomer 2019’  opgezet en wat hebben we er heerlijk op meegezongen en gedanst. Zelfs opa deed mee. Dat maakte alles nog net wat leuker, want de eerste keer een tent opzetten is best een puzzel. Gelukkig is alles goed gekomen, de tent is compleet en zonder gebreken (was ook nieuw, maar wilde het toch echt wel zien) en is een super gaaf onderkomen voor de eerste 4 weken van de zomervakantie. Nee ik ga geen 4 weken hoor, maar de kinderen wel, 2 weken met mij en 2 weken met hun vader.

CD ‘De leukste KIDS HITS zomer 2019’

De naam spreekt voor zich, het zijn zomerhits voor kinderen. Op deze CD staan o.a. tracks van; Kinderen Voor Kinderen, Davina Michelle, Fource, Maan, Stephanie van Eer, Mylene & Rosanne, Armin van Buuren en vele anderen! Liedjes in het Nederlands en Engels. Erg meeslepende, vrolijke liedjes waar je volledig van uit je dak kan gaan, of juist gewoon heerlijk meezingen. Het is een dubbel CD met in totaal 43 tracks.

Mijn mening over de muziek CD kids hits

Ik vind de muziek CD kids hits die niet alleen geschikt is voor de jeugdige luisteraar, maar ook ik zal er met plezier thuis naar luisteren, in de auto en als we op de camping zitten door de vele leuke tracks. Deze CD en de radio/CD speler staan al op mijn vakantielijstje.

Lees ook: meer artikelen over cd’s
Lees ook: meer over kamperen
En lees ook: vakantieboeken

Wat is jouw ultieme vakantie-tip met kinderen?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

 • Jaaa, ik doe mee. Lekker vrij met de kinderen. Heerlijk samen met elkaar op vakantie en genieten van de vrije dagen met elkaar

 • Mijn vakantie tip is vind een balance tussen wat de kids willen doen en wat jezelf als volwassenen wilt doen. Daarnaast is afkoeling op z’n tijd ook erg belangrijk. En heel belangrijk neem de tijd voor elkaar inplaats van tijd voor telefoons en tablets

 • Ik doe graag mee, We nemen altijd veel speelgoed mee op vakantie, tennisrakets, voetballen en fietsen voor de kinderen en kijken altijd over er een speeltuin is.

 • Door onze dochter met het 22q11 deletie syndroom hebben wij geleerd dat je moet genieten van elke dag. Geniet van elkaar en van de kleine dingen om je heen. Een leuke uitspraak, een mooie bloem of vlinder. En ging het vandaag even niet zo goed? Dan is er morgen weer een dag vol nieuwe kansen en ontdekkingen.

 • Ik doe graag mee!

  Tip voor op vakantie: Geen stress, geniet van elkaar. Leer ze om goed om zich heen te kijken en zich te vermaken met wat je daar kunt zien en vinden.

 • Een Mini Playback show organiseren! Net als vroeger..
  Een week lang oefenen, oefenen, oefenen.
  En op de laatste dag de show waarbij alle ouders, vriendjes en vriendinnen mogen komen kijken.

  Wij doen dit elk jaar en het is altijd weer een succes!

 • Zoek niet té ver vertier maar zoek het dichtbij want gebeurd er wat is een vertrouwde omgeving een extra pluspunt om weer kalm te worden ! Kinderen vinden bijvoorbeeld kamperen in de achtertuin spannend en is er wat dan is hun vertrouwde huis dichtbij , zó leren ze spelenderwijs ook een dag of paar dagen zichzelf met hun broers of zusjes of vrienden zich te vermaken zónder in de problemen te geraken .

 • Mijn vakantie tip met kind:
  Plan niet te veel en hou voldoende speeltijd over. IK probeer het ritme van mijn zoon te volgen en als ik hem laat kiezen mag hij ook echt kiezen. Dus als hij naar het strand wil doen we dat maar als hij thuis wil blijven doen we dat ook en dan mag ik de andere keer weer kiezen als ik iets wil bezoeken ofzo. Dit geeft heel veel rust en houdt iedereen tevreden

 • Mijn vakantietip: betrek de kinderen actief met het plannen van de vakantie! Zo hebben ze al voorpret en kijken ze erg naar de vakantie uit!

 • Deze cd is meer dan welkom! Dit jaar hebben we een lange autorit voor de boeg en met deze cd wordt het een stuk gezelliger onderweg!
  Leuk voor onze dochters ( 11 en 13 jaar) maar ook voor mijn man en voor mij!

 • Mijn ultieme vakantietip is als je op een langere autoreis gaat met de kinderen:
  Maak een mandje met leuke cadeautjes (een doeboek, een friemelcadeautje, een leuk kindermagazine, iets lekkers te snoepen)
  En ik zou graag deze Kids hits cd toevoegen aan dat cadeaumandje want we hebben nog een ouderwetse cd-speler in de auto en kunnen die dan direct afspelen! Dat zullen ze zeker leuk vinden.

 • Leuke cd! We hebben ook al eerdere delen, en op weg naar ons vakantieadres is dit ideaal om mee te zingen!
  Mijn ideale vakantietip is (als je deze cd niet wint ) om iedereen uit het gezin wat favoriete liedjes aan te laten dragen en zo een eigen cd of playlist samen te stellen. Zo gaat een lange autorit een stuk sneller voorbij!

 • Vooral niet teveel stressen en activiteiten inplannen! Kinderen vinden een bak zand en water al een feestje op zich!

 • hallo ik wil hem winnen omdat ik altijd die muziek moet zoeken en dat duurt soms best lang en dat vindt ik saai dan gaat het best snel als ik hem heb want al ik hem leuk vindt dan koop ik er meer en ik denk dat ik het best veel van muziek houw en als iemand anders hem win gun ik hem dat maar ja we kijken wel en ik moet met vakantie best wel lang in de auto zitten dan kan ik me nooit gaan vervelen.

  de groetjes.

 • Zorgen voor het nodige vermaak: met spelletjes, doe-boekjes en waterspeelgoed komen wij altijd al een heel eind! Lekker muziekje erbij en onze vakantie kan niet meer stuk!

 • Vakantie begint al thuis….ook als we niet weg gaan is het lekker rustig aan doen, buiten ontbijten, lekker s avonds de bbq aan en laat naar bed!

 • Mijn ultieme vakantietip is: overvoer de kinderen niet met activiteiten, want ze moeten zich ook kunnen ontspannen en daarna weer fris en uitgerust naar school kunnen gaan.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor deze cd.

 • Mijn ultieme vakantietip: zet bij jezelf de relax modus aan, dit straal je ook uit naar je kids. Dus die zijn dan vanzelf ook gewoon een stuk relaxter. En met zo’n fijn muziekje moet dat helemaal gaan lukken!

 • Enige vorm van structuur vindt ik belangrijk voor mijn gezin, dus ook op vakantie.
  Zowel in de normale dingen van de dag als in de extra activiteiten.
  Ik ben zelf chronische ziek en daar moet helaas altijd rekening mee gehouden worden.

 • Wat leuk, ik doe graag mee want mijn tip is tijdens een lange autorit een gezellig muziekje opzetten. Dan hebben de kinderen iets om naar te luisteren of lekker mee te zingen en dat zorgt voor minder irritaties op de achterbank

 • Rustig aan doen, niet alles vol willen plannen maar go with the flow. Luister naar je kinderen… waarschijnlijk de meest relaxte vakantie

 • Plan niet te veel op een dag, ook al is er nog zoveel te doen. Geniet en geen stress, dat is voor kinderen ook veel prettiger en zijn ze in een beter humeur, en jijzelf ook.

 • Zorgen voor een kindvriendelijke plek om vakantie te vieren,als je kinderen zich vermaken heb jezelf ook een fijne vakantie.
  Onze kinderen mogen ook een dag voor zichzelf bepalen wat ze graag willen doen,en dan gaat 1 ouder mee,ook fijn wat aandacht verdelen naar 1 kind. En voor we weggaan krijgen ze altijd alledrie een nieuw boek,ook een leuke traditie.

 • Lijkt me heerlijk de cd om mee te nemen op de lange reis in de auto naar Oostenrijk en Duitsland.

  De tip voor de vakantie. Lekker genieten met de kinderen thuis en op vakantie. Voor in de auto spelletje gekocht waarmee je galgje, drie op een rij kan spelen
  Ideaal voor in de auto en op vakantie. Luister cd doet het ook altijd goed in de auto. En op tijd stoppen en het liefst bij een stop met een speeltuintje waar de kinderen even goed kunnen spelen en de benen kunnen strekken

 • Mijn vakantie tip met kinderen is:
  Wissel dingen doen af met rustige dagen. Zowel thuis als op vakantie. Zo komen ze niet doodmoe terug op school na 6wkn.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics