Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij als Lifestyle Mommy’s zijn gaan bloggen voor Thuisleven en dat doen we nog altijd met heel veel plezier. Of ja we, sinds een paar maanden neem ik, Linda, het door omstandigheden even geheel voor mijn rekening. In het begin nam ik zo nu en dan een blog over van m’n zus door haar drukke baan in de zorg en daarnaast is ze net als ik trotse moeder. Daarna raakte Chantal tot grote verrassing zwanger zonder de hele medische molen van het ziekenhuis, vandaar de verrassing. Helaas verliep de zwangerschap niet zonder problemen en hierdoor was het voor haar niet mogelijk om te bloggen en dus heb ik dat uit eigen initiatief van haar overgenomen. Uiteraard vond en vind ik het nog steeds heel gezellig om elke week te bloggen voor Thuisleven, maar..

Niet lekker in mijn vel zitten.

Ja ja nu komt er een kleine maar. De laatste weken begin ik te merken dat het me wat teveel gaat worden allemaal. Niet dat ik mezelf al compleet voorbij ben gelopen maar ik voel dat het toch niet helemaal lekker zit. Inmiddels hebben jullie kunnen lezen dat onze tweeling sinds begin december op school zit. Zij hebben het daar gelukkig compleet naar hun zin en ik krijg inderdaad wat meer tijd voor mezelf wat een verademing is om om toch even bij te tanken. Nu is het zo dat ik het heel erg leuk vind om soms mee te helpen op school en in hun klas zodra mijn energie dat toe laat. Dat vinden de kinderen, en de juf natuurlijk, heel prettig en gezellig dat ik dat kan doen voor ze.

Stapje terug.

En dan komen we bij het punt aan waar deze blog om gaat draaien: ik ga een stapje terug doen wat betreft Thuisleven. Het valt voor mij niet te combineren om voor elke week een blog te schrijven, aan ons eigen blog te werken, mijn hobby’s uit te oefenen en op school mee te helpen. Mijn gezondheid laat me wat dat betreft teveel in de steek om daar allemaal energie voor te hebben.

Het is niet zo dat ik het team van Thuisleven ga verlaten, maar ik ga in die zin een stapje terug doen dat ik in plaats van elke week om de week een blog zal schrijven voor Thuisleven. Helemaal weggaan kan natuurlijk niet met jullie als volgers en de leuke teamleden die ik hier heb mogen leren kennen. De komende tijd verschijnen er dus iets minder blogs dan je van ons gewend bent en wie weet dat het ooit weer mogelijk wordt om wat meer te bloggen, wie zal het zeggen?

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics