Thuisleven.com > Lifestyle > Feestdagen > Kerst & Oud en Nieuw > Winter wonder magneten van Qualy.

Winter wonder magneten van Qualy.

Vorig jaar zijn wij in de meivakantie een weekje naar Milaan gevlogen met onze kinderen en mijn schoonouders. Om een leuke herinnering te houden aan deze vakantie besloten we een magneetje te kopen. Die kan dan op ons magneetbord in de keuken geplakt worden zodat we alle afspraken of kaartjes goed kunnen bundelen. Dat hiermee een nieuwe traditie is geboren, konden we toen nog niet weten. Bij elke vakantie die wij namelijk daarna maakten (zomervakantie aan het Comomeer en aansluitend in Padua en in de herfstvakantie zijn Tom en ik naar Rome gevlogen, waar hij mij ten huwelijk vroeg) kochten we weer een nieuw magneten voor op het bord. Zo hebben we mooie magneten van Verona, Venetië, Lago di Como, Roma en Milano (zie de foto helemaal bovenaan). Een mooie herinnering aan onze vakanties. Alleen niet echt de sfeer die nu in huis hangt. Daar kwam echter verandering in nadat ik de Qualy winter wonder magneten van Ditverzinjeniet.nl erbij heb geplakt aan het bord.

Qualy winter wonder magneten.

In de verpakking zitten maar liefst vier magneten; een sneeuwman, hert, spar en sterretje. Wat de verpakking extra mooi maakt is toch wel het schrijfgedeelte op de achterkant die ook nog eens versierd is met een paar leuke illustraties. Tevens is de verpakking makkelijk te scheiden wat betreft plastic- en papierafval. Dat is natuurlijk weer goed voor het milieu.
De figuren van de magneten zijn ongeveer 4 centimeter groot, het magneetje zelf zit aan de achterzijde en is vrij klein. Goed genoeg om een papiertje of een kerstkaart mee te bevestigen.

Conclusie.

Met de winter wonder magneten van Qualy, die te koop zijn bij Ditverzinjeniet.nl, bevestig jij elke notitie op een sfeervolle manier op het magneetbord. Echter zijn de magneten ook heel geschikt om los te plakken op een magneetbord, zo geef je een magneetbord op een eenvoudige manier een winterse sfeer.

De achterkant van de verpakking is een pluspunt die ik al eerder noemde. Mocht je het cadeau willen doen aan iemand anders kun je er een mooie wens op schrijven voor de ontvanger.

Lees ook:

Hoe Kerstig versier jij je huis?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Wat een leuke magneetjes! Had eigenlijk nog nooit kerstmagneten gezien, maar wel genoeg andere kerstversiering hier in huis 😉

Geverifieerd door ExactMetrics