Thuisleven.com

Winter wonder magneten van Qualy

Vorig jaar zijn wij in de meivakantie een weekje naar Milaan gevlogen met onze kinderen en mijn schoonouders. Om een leuke herinnering te houden aan deze vakantie besloten we een magneetje te kopen. Die kan dan op ons magneetbord in de keuken geplakt worden zodat we alle afspraken of kaartjes goed kunnen bundelen. Dat hiermee een nieuwe traditie is geboren, konden we toen nog niet weten. Bij elke vakantie die wij namelijk daarna maakten (zomervakantie aan het Comomeer en aansluitend in Padua en in de herfstvakantie zijn Tom en ik naar Rome gevlogen, waar hij mij ten huwelijk vroeg) kochten we weer een nieuw magneten voor op het bord. Zo hebben we mooie magneten van Verona, Venetië, Lago di Como, Roma en Milano (zie de foto helemaal bovenaan). Een mooie herinnering aan onze vakanties. Alleen niet echt de sfeer die nu in huis hangt. Daar kwam echter verandering in nadat ik de Qualy winter wonder magneten van Ditverzinjeniet.nl erbij heb geplakt aan het bord.

Qualy winter wonder magneten

In de verpakking zitten maar liefst vier magneten; een sneeuwman, hert, spar en sterretje. Wat de verpakking extra mooi maakt is toch wel het schrijfgedeelte op de achterkant die ook nog eens versierd is met een paar leuke illustraties. Tevens is de verpakking makkelijk te scheiden wat betreft plastic- en papierafval. Dat is natuurlijk weer goed voor het milieu.
De figuren van de magneten zijn ongeveer 4 centimeter groot, het magneetje zelf zit aan de achterzijde en is vrij klein. Goed genoeg om een papiertje of een kerstkaart mee te bevestigen.

Conclusie

Met de winter wonder magneten van Qualy, die te koop zijn bij Ditverzinjeniet.nl, bevestig jij elke notitie op een sfeervolle manier op het magneetbord. Echter zijn de magneten ook heel geschikt om los te plakken op een magneetbord, zo geef je een magneetbord op een eenvoudige manier een winterse sfeer.

De achterkant van de verpakking is een pluspunt die ik al eerder noemde. Mocht je het cadeau willen doen aan iemand anders kun je er een mooie wens op schrijven voor de ontvanger.

Lees ook:

Hoe Kerstig versier jij je huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Wat een leuke magneetjes! Had eigenlijk nog nooit kerstmagneten gezien, maar wel genoeg andere kerstversiering hier in huis 😉

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics