Thuisleven.com
Meer over de Sustainable Family.

Wie is de Sustainable Family?

Ben jij fan van een duurzame leefstijl en koop je het liefst ecologisch verantwoorde producten? Dan moet je absoluut eens een kijkje nemen op de website van Sustainable Family. Daar hebben ze namelijk alleen de meest milieuvriendelijke producten voor in huis geselecteerd, en jij kunt ze bestellen. De manier waarop ze dit doen is heel bijzonder, ze testen namelijk werkelijk elk product in hun eigen gezin, en baseren hun bevindingen tevens op wetenschappelijk onderzoek. Ze kijken bijvoorbeeld daadwerkelijk naar wat voor materiaal het minst schadelijk is voor het milieu, hoe lang het meegaat, is het snel beschadigt, etc. Deze aanpak resulteert in een assortiment prachtige producten waarmee je werkelijk iets goed doet voor onze aarde. En wie wil dat nou niet?

De meest milieuvriendelijke producten voor in de keuken

Als er één ruimte in huis is waar veel afval geproduceerd wordt dan is het wel de keuken, spijtig genoeg. Of je nu je eten in een bakje wilt bewaren, de lunch voor je kinderen bereidt of kant-en-klaar verpakkingen met ingrediënten koopt, plastic is overal. Het goede nieuws is dat je daar iets aan kunt doen, en wel met de producten die ze in de webshop van Sustainable Family verkopen. Deze zijn namelijk vanzelfsprekend niet van plastic gemaakt, maar van allerlei duurzame alternatieven, zoals inox en bamboe. Sommige artikelen zijn wél van kunststof, maar zijn wel bedoeld om het gebruik van plastic te verminderen. Denk aan de Food Huggers, dit zijn rekbare plastic dekseltjes die je op ronde oppervlakken aan kunt brengen om het af te dekken. Dat kan een bord of schaaltje zijn, maar ook een door midden gesneden rode kool, citroen of een ander stuk fruit. Super handig!

Milieuvriendelijk speelgoed

Iedere ouder van kleine kinderen weet dat kinderen dol zijn op plastic speelgoed, het liefst in felle kleuren. Het is de nachtmerrie van elke bewuste ouder, maar gelukkig zijn er veel milieuvriendelijke soorten speelgoed op de markt. In de webshop van Sustainable Family vind je er een hoop! Denk aan de krijtjes om mee te kleuren, een bamboe bouwpakket, duploblokken van kurk en wilde dieren dan natuurrubber (leuk voor in bad!). Ze hebben zelfs een set met kartonnen bouwblokken, waarmee kinderen gemakkelijk zelf een hun kunnen bouwen, super leuk! En als de hut of het huisje af is kunnen ze er natuurlijk tekeningen op maken. Zo wordt het echt persoonlijk!

Ecologische verzorgingsproducten

Nog zo’n plek waar je gemakkelijk over kunt stappen op ecologische producten is de badkamer. Je gebruikt elke dag producten zoals tandpasta, gezichtscrèmes en watjes, maar wist je dat zowel de verpakkingen als (vaak) het product zelf slecht zijn voor het milieu? En dat terwijl er zoveel eco-vriendelijke alternatieven zijn. In de shop van Sustainable Family vind je een grote collectie fijne verzorgingsproducten voor jezelf en je kinderen, die ook nog eens goed zijn voor moeder natuur.

Ben jij fan van duurzame producten? Klik dan op meer informatie om de shop en het verhaal achter Sustainable Family te bekijken. Je bent vast direct fan van dit prachtige concept!

Lees ook:

Gebruik jij veel ecologische producten?

Bron afbeelding: Sustainable Family

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics