Thuisleven.com
wat doet een business coach.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Waar helpt een business coach bij?

Waar helpt een business coach bij?

Heb jij een eigen business en weet je deze maar moeilijk richting te geven? Dan is het misschien een idee om een business coach in te schakelen. Deze is gespecialiseerd in het coachen van ondernemers, en focust zich niet alleen op jouw persoonlijkheid, maar ook op de kansen, mogelijkheden en valkuilen van je bedrijf. Je zult niet de enige ondernemer zijn die soms door de bomen het bos niet meer ziet, en daardoor niet vooruit komt. Kansen genoeg, maar hoe weet je welke de moeite waard zijn? En wat zijn jouw sterke en zwakke kanten als ondernemer? Een business coach helpt je bij het helder krijgen van al dit soort zaken, en levert je een gevoel van helderheid op waar je verder mee komt.

Wat doet een business coach precies?

Mis jij de inspiratie om voluit voor je bedrijf te gaan? Een business coach kan je helpen. Via Tibor.nl bijvoorbeeld, kun je business coaching op maat krijgen die je inspireert en motiveert. Tibor doet dit op een zeer gedreven manier, waardoor je als vanzelf zin krijgt om aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag met vraagstukken als jouw persoonlijkheid, jouw ideale klant, je onbewuste, negatieve overtuigingen en allerlei zakelijke aspecten die bijdragen aan succes. In het traject ga je stapje voor stapje voelen dat je weet hoe je je business moet aanpakken en waar je kansen liggen. Hoe je deze vervolgens pakt, daar helpt Tibor je ook bij. Klik op de link om meer over coaching via Tibor.nl te weten te komen, en kijk of het iets voor jou is.

Geen tijd voor bullshit

Ben jij iemand die ook het liefst direct tot de kern komt? Zoek je een coach die niet op zijn mondje gevallen is en die werkelijk het allerbeste uit jou wil halen? Dan is bovenstaande business coach zeker iets voor jou. Tibor hanteert namelijk een no-nonsense aanpak, en heeft zo al vele ondernemers vooruit geholpen. Hij reikt je technieken en trucs aan waarmee in een mum van tijd allemaal kwartjes vallen. Bovendien richt hij zich liever op hoe je zo effectief mogelijk werkt in plaats van hoe je zoveel mogelijk kunt doen. Jij doet als ondernemer namelijk waarschijnlijk veel teveel. Daardoor ben je tijd kwijt die je beter aan andere zaken kunt besteden. Mensen die het boek ‘The four hour work week’ hebben gelezen snappen wat daarmee bedoeld wordt. Namelijk dat je je beter kunt richten op de werkzaamheden die 90% van je inkomen binnenhalen dan het werk dat eigenlijk onbelangrijk is maar wel veel tijd kost. Dit kun je namelijk uitbesteden.

Groei als ondernemer en als persoon

Een goede business coach richt zich op zowel jou persoonlijk als op jouw bedrijf. Jij bent het immers die je onderneming runt, en ook persoonlijk gezien zal je vele stappen gaan zetten. Veel mensen die met een business coach als Tibor in zee zijn gegaan merken dat ze ook in hun privéleven veel meer rust hebben. Mooi meegenomen, niet? Meer weten over coaching via Tibor.nl? Kijk dan op zijn website!

Lees ook:

Heb jij wel eens een coach nodig gehad?

Bron afbeelding: Pixabay

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics