Welk seizoen is het, nijntje
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Welk seizoen is het, nijntje?

Welk seizoen is het, nijntje?

Lente, zomer, herfst, winter… Maar wanneer is het nu zomer? Wanneer is het lente? Wanneer is het herfst en wanneer is het winter? En waar herken je de vier seizoenen aan? In het boek ‘Welk seizoen is het, nijntje?’ komen alle seizoenen aan bod en is het verschil in tussen de seizoenen te zien. Snel lezen dus!

Welk seizoen is het, nijntje?

Beleef samen met nijntje de seizoenen in welk, seizoen is het nijntje?Nijntje is graag buiten en elk seizoen is er iets anders te doen. In de lente staan de lammetjes in de wei en in de zomer schijnt de zon. Wat doet nijntje in de zomer? Dan gaat ze naar het strand!

Een stevig kartonboek met kleurige tabs om kinderen spelenderwijs over de seizoenen te leren.

Wat vinden wij ervan

Dit nieuwe boekje van nijntje valt gelijk op door de vrolijke kleuren. Elke pagina heeft zijn eigen kleur en aan de voorkant is dat mooi te zien dankzij de tabs aan de bovenkant. Bij elk seizoen is er ook een mooie tekening te zien waardoor het al gelijk duidelijk is om welk seizoen het gaat.

Dit boekje bevat relatief gezien weinig tekst, wat op zich wel eigen is voor nijntje boeken. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je ook je eigen verhaal kunt verzinnen of dat je je kind laat praten over wat hij/zij ziet. Zo blijft het boek leuk, ook over een jaar.

Informatie

Welk seizoen is het, nijntje?
Auteur: Dick Bruna
Illustraties: Dick Bruna
ISBN: 9789056478995
Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Lees ook:

Herkent jouw kindje al de verschillende seizoenen aan de tabbladen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics