Thuisleven.com
Totum

Totum Mandala Queens

Geef de jongste dochter wat tijd, knutsel-spullen en een mat waarop ze heerlijk kan werken en je hoort haar een uur lang niet meer. Dus lang hoefde ze niet na te denken toen een vriendin de Totum doos op tafel zag staan en daarmee aan de slag wilde gaan. Uitleg hoefde ik de dames (7 en 8) niet te geven, de tekst en de afbeeldingen in het “werkboekje” waren namelijk duidelijk genoeg.

Aan de slag

De eerste stap is het uitkiezen en knippen van de Queen op de stippellijntjes. Daarna is het de bedoeling dat je met de designer een mooi patroon maakt op de witte bijgeleverde blaadjes. Deze dienen als jurk voor de Queen.
Let even op dat er een kleine ruimte gaat overlappen om de jurk op te bollen.
Als je klaar bent met het designer en inkleuren van de jurk, kun je er voor kiezen om de meegeleverde stickertjes nog te plakken op de Mandala.

Daarna kan de mandala in een cirkel worden geknipt, heb je hier moeite mee neem dan het paarse gedeelte uit de designer en maak daar dan een cirkel omheen. Wil je de Mandala daarna nog iets specialer maken kun je ook nog aan de uiteinden een leuke afwerking eraan knippen.
Is het geheel goed uitgeknipt, knip je een stuk eruit (zoals op de foto’s is aangekaart) en plak je de ene uiteinde over de andere heen. Daarna is je Mandala Queen klaar.

Onze ervaring

Het principe van de Manadala Queens heeft dochter met haar vriendin snel door en voor ik het weet hebben ze de eerste Queen al op het podium staan. Niet veel later volgt een tweede Queen. Ze geven wel aan dat ze het iets moeilijk vinden om de ruimte van knippen open te laten. Daardoor komt het patroon niet even goed uit zoals ze het in hun hoofd hebben. Buiten dat om zit echter alles in de doos dat ze nodig hebben en is het een erg leuk Totum pakket om te geven of krijgen!

Lees ook: Knutselen met Totum
Ook te lezen: Totum knutselpakketten
En lees ook: Totum Unicorns- Plaster set

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

32 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics