Thuisleven.com > Kinderen > Totum Unicorns- Plaster set met winactie

Totum Unicorns- Plaster set met winactie

Als je door de winkel(straat) loopt, zal het je niet ontgaan dat eenhoorns een ware rage zijn. Of het nu mega-grote-roze-pluche knuffels zijn of met bescheidenere kleuren in pantoffel vorm. Ook mokken, pennen, tijdschriften en al het andere wat bedenk-baar is, scoort goed bij het winkelend publiek. Zo ook de Totum Unicorns – Plaster set. Lees daarom snel verder en wie weet krijg je er een gratis toegestuurd!

Totum Unicorns – Plaster set

In de verpakking zit alles wat je nodig hebt om de eenhoorn gips te maken. Het enige wat je in huis moet hebben is een mok of bakje waar de mal in kan hangen en wat water. Om precies te zijn 75 ml.
Wat moet je doen om de unicorn te maken?
Mix 100 gram gips met 75ml water tot een glad papje. Giet het geheel daarna in de mal en laat het 3 uur staan. Na die drie uur kun je heel voorzichtig de mal van het gips af trekken. Daarna moet het gipsen beeldje nog 24 uur uitharden. Hierna is het te verven.

Eigenlijk dus heel eenvoudig en makkelijk om te maken. Het enige wat je moet hebben is veel geduld. Weet je dat je kind dat niet heeft dan kun je al een voorbereiden, immers zit er voor 2 keer gips in het zakje.

Wat vinden wij ervan

Toen ik een kind was, was het heel gebruikelijk om met gips-gieten de meest creatieve kunstwerken te maken. Tegenwoordig kent niet elk kind dit begrip. Ik vind het daarom dan ook extra leuk dat het, in combinatie met de aantrekkelijke eenhoorn, onder de aandacht word gebracht.

Wat mij opvalt is dat de inhoud van de doos geheel kloppend is. Zo zit er precies genoeg gips in om 2 eenhoorns van te maken, inclusief de materialen om de eenhoorn mee te verven.
De mal kun je bewaren. Zo kun je, als je de smaak te pakken hebt, bij een winkel nog wat gips halen en er nog meer maken.

Win

Wij mogen één Totum Unicorn – Plaster set weggeven samen met wat stickers en een mooie sleutelhanger. Wat moet je doen om deze prijs te winnen? De volgende zin afmaken:

…. is/ben helemaal gek van eenhoorns omdat….

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 13 maart 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

28 reacties