Thuisleven.com
Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek

Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek

Sommige ouders vliegen elk onderwerp aan, terwijl andere juist wat meer stuggelen hierin. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer boeken die op bepaalde onderwerpen aansluiten. Vandaag bespreek ik graag humoristische prentenboek ‘Prins zoekt prins’. Dit boek gaat over de liefde en mogen zijn wie je bent.

Prins zoekt prins

Een nieuwe dag piepte tussen de gordijnen door, maar prins Thijn had geen zin in een nieuwe dag. Vandaag niet, gister niet en eergister niet. En als hij eerlijk was: ook niet de dagen daarvoor.

Prins Thijn heeft er genoeg van. Hij wil even geen handen schudden, praatjes maken, vriendelijk knikken en doen alsof. Hij zoekt een invaller en zet een advertentie in de krant: Prins zoekt prins. Tijdelijk. Dus niet voor altijd. De invalprins komt er, maar Thijn raakt daar alleen maar meer van in de war. Wat is er toch aan de hand?

Een origineel prentenboek waarin Tiny Fisscher en Coen Hamelink liefdesgevoelens tussen twee jongens op een grappige en vertederende manier bespreekbaar maken voor jonge kinderen.

Wat vinden wij ervan?

Het boek leest zich heerlijk weg en dankzij de leuke illustraties blijft het zelfs voor jonge kinderen interessant. Ook leuk dat ze bij ‘V’ gekozen hebben voor slechts één letter als naam. Iets dat kinderen op straat wel zouden kunnen herkennen.

Informatie

Prins zoekt prins
Auteur: Tiny Fischer
Illustraties: Coen Hamelink
ISBN: 9789021469584

Lees ook:

Hou jij van boeken die bepaalde onderwerpen bespreekbaar maken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics