Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek.

Prins zoekt prins, een humoristisch prentenboek.

Sommige ouders vliegen elk onderwerp aan, terwijl andere juist wat meer stuggelen hierin. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer boeken die op bepaalde onderwerpen aansluiten. Vandaag bespreek ik graag humoristische prentenboek ‘Prins zoekt prins’. Dit boek gaat over de liefde en mogen zijn wie je bent.

Prins zoekt prins.

Een nieuwe dag piepte tussen de gordijnen door, maar prins Thijn had geen zin in een nieuwe dag. Vandaag niet, gister niet en eergister niet. En als hij eerlijk was: ook niet de dagen daarvoor.

Prins Thijn heeft er genoeg van. Hij wil even geen handen schudden, praatjes maken, vriendelijk knikken en doen alsof. Hij zoekt een invaller en zet een advertentie in de krant: Prins zoekt prins. Tijdelijk. Dus niet voor altijd. De invalprins komt er, maar Thijn raakt daar alleen maar meer van in de war. Wat is er toch aan de hand?

Een origineel prentenboek waarin Tiny Fisscher en Coen Hamelink liefdesgevoelens tussen twee jongens op een grappige en vertederende manier bespreekbaar maken voor jonge kinderen.

Wat vinden wij ervan?

Het boek leest zich heerlijk weg en dankzij de leuke illustraties blijft het zelfs voor jonge kinderen interessant. Ook leuk dat ze bij ‘V’ gekozen hebben voor slechts één letter als naam. Iets dat kinderen op straat wel zouden kunnen herkennen.

Informatie.

Prins zoekt prins.
Auteur: Tiny Fischer.
Illustraties: Coen Hamelink.
ISBN: 9789021469584.

Lees ook:

Hou jij van boeken die bepaalde onderwerpen bespreekbaar maken?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics