Proda Powerbank
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Proda Powerbank – de powerbank voor onderweg.

Proda Powerbank – de powerbank voor onderweg.

Mijn Iphone is wellicht het meest gebruikte object die ik bezit. Van ’s ochtends tot ’s ochtends sleep ik het apparaatje overal mee naar toe en kun je spreken van een drama als hij even kwijt is. Het is dan ook ondenkbaar dat mijn grote vriend niet mee gaat op vakantie. Immers hoe moet ik dan vrienden en familie laten weten wat we aan het doen zijn (oftewel: jaloers maken)? Maar mijn “vriendje” heeft een groot nadeel, hoe trouw hij me ook is, hij geeft het soms te snel op en gaat dan uit. Dat gebeurt vooral op momenten dat het dus eigenlijk niet uitkomt. Waarschijnlijk herkenbaar voor veel mensen.

Powerbank.

Aan een powerbank heb ik nog nooit serieus gedacht. Dat komt vooral omdat er te vaak in het nieuws is geweest dat deze apparaatjes ontploffen. Echter toen ik de vraag kreeg van Powerbanks.nl of ik een Powerbank wilde testen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Want hoe vaak ik ook mijn bezwaar heb gebruikt om er geen te kopen, de verhalen dat het wel goed gaat zijn er natuurlijk veel meer van. Een grote vreugde ontstond dan ook toen het apparaatje de dag erna, keurig verpakt, via de post arriveerde (ik hoefde er zelfs niet voor thuis te blijven). Het testen kon beginnen!

Knipperend licht.

De powerbank werd meteen opgeladen en uitgetest. Het blauw knipperend lichtje geeft aan dat de powerbank aan het opladen is, eenmaal opgeladen is het zaak om de telefoon juist leeg te krijgen. Daarna kon testen met het opladen met de powerbank beginnen, wat mij vooral opviel was de snelheid waarmee de telefoon opgeladen werd. Ook het aantal keren dat ik de telefoon ermee op kon laden (2 tot 3 keer) was een groot pluspunt. Maar goed 5.000 mAH is dan ook niet niks. Met het aan en uit-knopje kun je het apparaat aan of uit zetten (duh). Zo bespaar je stroom en gaat de powerbank langer mee. Ook weer een mooi pluspunt!

Voor onze geplande reis naar Milaan was het eigenlijk een prachtig cadeautje om mee te nemen. Na de autorit en het lange wachten voor onze vlucht werden de telefoons al veel gebruikt (om o.a. de status door te geven van onze vlucht enzovoorts). Maar wat nog veel meer de accu van mijn telefoon aan het leegtrekken was, waren de filmpjes die ik heb gemaakt van het opstijgen en de landing. De powerbank is vrij klein waardoor hij handig op te bergen is in een tas of jas/broekzak. Wel was ik even bang dat het apparaat niet mee mocht i.v.m. de strenge eisen bij het vliegveld, maar zowel op de heen als terug vlucht werd hier niet naar omgekeken en heb ik de powerbank zonder problemen mee kunnen nemen.
Oja… en natuurlijk is hij niet ontploft šŸ˜‰

PokƩmons vangen?

Kortom wil jij een keer op pad om alle PokĆ©mons op Ć©Ć©n dag te vangen, ga je op reis of een dagje weg en heb jij ook zo’n problemen met de accu de powerbank is voor slechtsĀ ā‚¬24,95 te bestellen.

Lees ook:

Wanneer gebruik jij een powerbank?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe