Thuisleven.com
Proda Powerbank
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Proda Powerbank – de powerbank voor onderweg

Proda Powerbank – de powerbank voor onderweg

Mijn Iphone is wellicht het meest gebruikte object die ik bezit. Van ’s ochtends tot ’s ochtends sleep ik het apparaatje overal mee naar toe en kun je spreken van een drama als hij even kwijt is. Het is dan ook ondenkbaar dat mijn grote vriend niet mee gaat op vakantie. Immers hoe moet ik dan vrienden en familie laten weten wat we aan het doen zijn (oftewel: jaloers maken)? Maar mijn “vriendje” heeft een groot nadeel, hoe trouw hij me ook is, hij geeft het soms te snel op en gaat dan uit. Dat gebeurt vooral op momenten dat het dus eigenlijk niet uitkomt. Waarschijnlijk herkenbaar voor veel mensen.

Powerbank

Aan een powerbank heb ik nog nooit serieus gedacht. Dat komt vooral omdat er te vaak in het nieuws is geweest dat deze apparaatjes ontploffen. Echter toen ik de vraag kreeg van Powerbanks.nl of ik een Powerbank wilde testen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Want hoe vaak ik ook mijn bezwaar heb gebruikt om er geen te kopen, de verhalen dat het wel goed gaat zijn er natuurlijk veel meer van. Een grote vreugde ontstond dan ook toen het apparaatje de dag erna, keurig verpakt, via de post arriveerde (ik hoefde er zelfs niet voor thuis te blijven). Het testen kon beginnen!

Knipperend licht

De powerbank werd meteen opgeladen en uitgetest. Het blauw knipperend lichtje geeft aan dat de powerbank aan het opladen is, eenmaal opgeladen is het zaak om de telefoon juist leeg te krijgen. Daarna kon testen met het opladen met de powerbank beginnen, wat mij vooral opviel was de snelheid waarmee de telefoon opgeladen werd. Ook het aantal keren dat ik de telefoon ermee op kon laden (2 tot 3 keer) was een groot pluspunt. Maar goed 5.000 mAH is dan ook niet niks. Met het aan en uit-knopje kun je het apparaat aan of uit zetten (duh). Zo bespaar je stroom en gaat de powerbank langer mee. Ook weer een mooi pluspunt!

Voor onze geplande reis naar Milaan was het eigenlijk een prachtig cadeautje om mee te nemen. Na de autorit en het lange wachten voor onze vlucht werden de telefoons al veel gebruikt (om o.a. de status door te geven van onze vlucht enzovoorts). Maar wat nog veel meer de accu van mijn telefoon aan het leegtrekken was, waren de filmpjes die ik heb gemaakt van het opstijgen en de landing. De powerbank is vrij klein waardoor hij handig op te bergen is in een tas of jas/broekzak. Wel was ik even bang dat het apparaat niet mee mocht i.v.m. de strenge eisen bij het vliegveld, maar zowel op de heen als terug vlucht werd hier niet naar omgekeken en heb ik de powerbank zonder problemen mee kunnen nemen.
Oja… en natuurlijk is hij niet ontploft 😉

Pokémons vangen?

Kortom wil jij een keer op pad om alle Pokémons op één dag te vangen, ga je op reis of een dagje weg en heb jij ook zo’n problemen met de accu de powerbank is voor slechts €24,95 te bestellen.

Lees ook:

Wanneer gebruik jij een powerbank?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics