Thuisleven.com
Met een fotokoffer ga je goed op pad.
Thuisleven.com > Er op uit > Reizen / onderweg > Met een fotokoffer ga je goed op pad

Met een fotokoffer ga je goed op pad

Voor enkelen is de zomervakantie al begonnen maar voor het overgrote deel is het aftellen naar de zomervakantie al begonnen. En met dat aftellen zijn ook alle voorbereidingen van start gegaan. Zelfs voor de thuisblijvers is er misschien een logeermogelijkheid bij opa, oma, oom, tante, vriend of vriendinnetje. En dan is een fotokoffer toch maar wat handig, want met een fotokoffer weet iedereen van wie die gave koffer is.

Fotokoffer van Fotocadeau.nl

Met een persoonlijke fotokoffer van Fotocadeau.nl is van alles mogelijk. Kies voor een mooie foto van je gezin, neem een foto van je (favoriete)vakantie of zet je huisdier in de spotlights. Personaliseer de koffer eventueel verder met een leuke tekst of quote en je weet zeker dat niemand met jouw koffer er vandoor gaat. Ideaal als je koffer op de bagageband komt te liggen, als je koffer het ruim in moet. Met een afmeting van 55 x 35 x 20 cm. behoort deze koffer tot cabin size formaat heeft en mag deze dus mee als handbagage. Echter zodra het vliegtuig te vol zit kunnen ze alsnog (last-minute) besluiten dat deze het ruim in moeten.

Het bestellen van dit unieke foto product doe je eenvoudig door de stappen in de besteltool te volgen. Bedenk dus snel welke afbeelding en tekst jij graag op de koffer geprint wilt hebben, en bestel nog vandaag jouw unieke fotokoffer! Tip: Terug van vakantie? Bestel dan de Thermo mok met foto van de zomervakantie.

Wat vinden wij ervan?

Het bestellen van de koffer gaat heel eenvoudig. Wel was het even zoeken naar de juiste foto. De afbeelding op de fotokoffer komt toch iets anders over qua formaat dan de oorspronkelijke foto en dat leverde hier en daar niet zo’n mooi effect op als gewenst. Toch zijn er ook heel veel foto’s die wel mooi zijn en uiteindelijk laat ik die aan de rest van het gezin zien.

Met een fotokoffer ga je goed op pad.
De fotokoffer wordt geleverd in een stevige doos en een mooie bescherm/bewaartas.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zelfgemaakte foto van het Forum Romanum in Rome met de tekst: Famiglia de Jong – Housmans. Na ontvangst van de koffer heb ik hem gelijk bekeken en voor ik het wist had Evi haar plekje in de koffer al bemachtigd.

Enfin. De foto van de fotokoffer kan op vrij eenvoudige wijze verwijderd worden en worden vervangen door een andere foto. Ook dit kun je doen bij Fotocadeau.nl. Kies dan niet bij de besteloptie voor “Complete set” maar voor “losse foto” je zult zien dat de prijs dan ook meteen wordt aangepast.

Lees ook:

Ook een naambordje voordeur vind je bij Fotocadeau.nl

Wat neem jij absoluut mee op vakantie?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics