Thuisleven.com
Fotocadeau meerluik

Meerluik boven het bureau

Met vier tieners in huis wordt er heel wat afgestudeerd. Om niet de hele dag op een plek te zitten hebben we dan ook gezorgd voor meerdere studie-ruimtes in huis, zodat ze lekker af kunnen wisselen van plek. Studeren in de woonkamer of aan de bar in de keuken is favoriet, maar niet altijd even handig vanwege de geluiden. Daarom is er recentelijk een studieruimte boven gerealiseerd die we hebben opgeleukt met een meerluik.

Studieruimte

De studieruimte is geplaatst op de slaapkamer van de meiden. Hier hebben we een hoekje gecreëerd waar een bureau met ladekast kan staan. Het hoekje staat vlak naast een raam zodat ze lekker naar buiten kunnen kijken en ze natuurlijk licht hebben bij hun werk. Omdat het bureau en het ladekastje samen vrij breed zijn, hebben we gekozen om een meerluik te bestellen dat bestaat uit vijf luiken. Het middelste luik is het grootste, de twee daarnaast iets kleiner en die daarnaast weer iets kleiner. Zo wordt er gespeeld met de ruimte en de foto. Wij hebben een foto uitgekozen die mooi uitkwam op deze meerluik, je kunt natuurlijk ook een foto uitkiezen die je mooi vind en daarop de meerluik uitzoeken.

Omdat we veel met Italië hebben is er gekozen voor een foto van Villa d’Este. Deze villa uit Tivoli is met zijn paleis en tuinen een van de beste voorbeelden van de geraffineerde cultuur van de renassaince. Opvallend aan de tuin zijn de architecturale componenten in de tuin (fonteinen, sierbassins, enz.). Ofschoon Villa d’Este op de Wereld Erfgoedlijst staat, zijn het vooral de warme herinneringen en de mooie kleurencombinatie die voor ons de doorslaggevende factor zijn geweest om hiervan een meerluik te bestellen.

En nu het op zijn plek hangt is de studeerhoek ineens een populaire plek om een boek te lezen.

Meerluik van FotoCadeau

Meerluik van canvas

Voor ieder die eens iets anders wilt dan een “gewone” foto aan de muur is een meerluik de nieuwe eyecatcher. Bij een meerluik neem je de foto die jij graag aan de muur wilt hangen. Deze upload je en vervolgens kies je welke meerluik het gaat worden. Zo kun je kiezen voor een twee,- drie,- vier of vijfluik. Deze luiken hang je, met een beetje afstand ertussen, naast elkaar aan de wand. Om het beste resultaat te krijgen is het handig om de foto te uploaden en pas dan te bekijken welk meerluik het mooiste past bij de foto. Je wilt immers de foto niet te kort doen. Niet zo’n fan van een meerluik, kijk dan eens voor een foto op glas of bekleed je muur met fotobehang.

Korting op een meerluik

Wij mogen van Fotocadeau een kortingscode van 50% weggeven voor een meerluik naar keuze! Noteer ME50 als kortingscode in bij je bestelprocess en ontvang de korting meteen. Dat is pas eens mooi meegenomen.

Wat hang jij graag aan de muur?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

  • Wat ziet dat er leuk uit zeg! Wij hebben pas de studeerkamer ‘in place’ gebracht maar zoeken dus ook nog steeds iets voor boven het bureau. Om 1 doek te plaatsen vind ik wat saai en verschillende fotolijstjes vind ik ook niet alles. Iets dat uit meerdere delen bestaat en toch 1 geheel vormt zoals dit is mooi! Hartelijk dank voor dit leuke idee!

  • Wat leuk een meerluik in verschillende formaat lijsten. Die meerluiken met hetzelfde formaat vind ik vaak niet heel mooi, maar dit geeft een extra speels effect.

  • Zo’n meerluik ziet er prachtig uit. Zelf heb ik een wereldkaart boven mijn bureau hangen en verder houden we vrij standaard van foto’s.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics