Thuisleven.com
My Little Pony: Op avontuur In Hoefdorp Aan Zee.
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > My Little Pony: Op avontuur In Hoefdorp Aan Zee

My Little Pony: Op avontuur In Hoefdorp Aan Zee

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. De eerste My Little Pony console- en pc-game in vijf jaar markeert de terugkeer van een van de meest geliefde entertainmentfranchises naar videogames en introduceert de nieuwste generatie pony’s aan een heel nieuw publiek van fans. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie dat nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Tijd voor feest!

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!

En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer. 

Over “My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee”.

Terry Malham, CEO van Outright Games: ”We zijn ontzettend blij dat My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee eindelijk uit is. We vonden het geweldig om samen te werken met onze jarenlange partners Hasbro en deze nieuwe generatie pony’s en de magische wereld van Equestria voor het eerst in vijf jaar van tv-schermen naar consoles en pc te brengen. De game zit vol met alle dingen waar fans zo van houden in de franchise; vriendschap, kleurenmagie en avontuur. We hopen dat iedereen de beste tijd heeft om het te spelen!”

Eugene Evans, Senior Vice President of Business Development and Digital Licensing, van Hasbro zei ”Het is geweldig geweest om deze prachtige personages en de betoverende wereld van Equestria vastgelegd te zien in een videogame door onze vrienden bij Outright Games. We kijken ernaar uit dat nog meer fans het avontuur en de magie van My Little Pony zullen beleven met de vijfde generatie pony’s”.

Lees ook:

Welke My Little Pony is jouw favoriet?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

 • Mijn neefje en nichtje trekken een jaar met de camper door Europa en zijn nu in Finland. Via vrienden in Nederland zijn ze op bezoek geweest bij een Nederlands echtpaar die een paardenboerderij runnen in Finland. Ook mijn nichtje mocht daar paardrijden en vond het geweldig leuk, ook mocht ze het paard weer helpen in de stal te zetten. Deze pony game zou een leuke heriennering zijn.

 • Mijn kleinzoon heeft een PS4 en daar mag zijn zusje ook wel op.
  Hopelijk met de My Little Pony op avontuur in Hoefdorp aan zee game.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee voor haar.

 • wij hebben nog niet zo lang een PS4. Vooral mijn zoon is daar druk mee. Dit is een leuk spel voor mijn dochter en kan zij ook eens op de Playstation. My little pony’s vindt ze geweldig dus dat komt zeker goed!

 • Rainbow dash daar speelt mijn nichtje vaak mee maar, ben ook tegen mijn kinderen al een beetje bezig dat ze vooral zich zelf moeten en blijven zijn maar dat ze ook iedereen moeten accepteren

 • Applejack! Die stond altijd naast het bord bij het avondeten, omdat Applejack vast ook appelmoes zou lusten.

 • Ik was vroeger al dol op pony,s en mijn kleinkinderen zijn het ook.
  Ze komen in de vakantie bij ons logeren en wat is er dan leuker om dan samen met oma te gamen.
  Super omaaa !!!!
  ben ik voor ze

 • Rainbow Dash is leuk…en ook helemaal van deze tijd natuurlijk haha!
  Ik doe graag mee voor mijn dochters, PS4 hebben we hier, dus zou supergaaf zijn!!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics