Slide Stars Op avontuur met Freek Vonk (Nintendo Switch)
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk (Nintendo Switch)

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk (Nintendo Switch)

Haast elke dag gaat hier de deurbel omdat we een pakketje verwachten voor Thuisleven. Maar zo nu en dan zit er ook een verrassing tussen, zoals vandaag. Geheel onverwachts ontvang ik een doos. Na het openen van de doos kom ik een tas tegen met daarin slippers, een zonnebril en een roze opblaas ding. Nadat ik haar opblaas ontvouwt het zich tot een ware Flamingo zwemband en kom ik ook nog eens het spel Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk voor de Nintendo Switch tegen. Ik krijg spontaan weer zin in de zomer…

Aangezien ik als influencer met grote regelmaat reviews, recensies alsook Nintendo Switch spellen recensies deel op Thuisleven.com doe ik dat ook maar met dit spel. Immers is het altijd fijn om te weten of het waardevol is om je geld te spenderen aan een spel.

Slide Stars

Slide Stars is het eerste water-, race- en platform-avontuur, waarin je in de huid kunt kruipen van meer dan 20 van ‘s werelds grootste social media-sterren! In Nederland zijn dit prof. dr. Freek Vonk en Milan Knol die exclusief deelnemen aan dit avontuur! Spelers kiezen hun favoriete ster, een bizar voertuig, en schieten vervolgens door bloedstollende en uitdagende waterglijbanen. Glij, spring en balanceer langs waanzinnige tracks en overwin extreme obstakels! Ben jij klaar voor dit onvergetelijke waterglijbaan-avontuur? Het spel is te spelen op de PlayStation®4, Xbox One®, en Nintendo Switch™, zowel digitaal als in retail.

Onze game-ervaring

Slide Stars Op avontuur met Freek Vonk (Nintendo Switch)

Nadat het spel geïnstalleerd is op de Nintendo Switch kan het spelplezier beginnen. Als eerste maak ik een keuze uit een van de karakters uit het spel. Naarmate de levels uitgespeeld worden, komen er meer karakters vrij en uiteindelijk kun je kiezen tussen diverse YouTubers, vloggers, modellen, health & fitness-beroemdheden, en social media-sterren van allerlei soorten en nationaliteiten.

Nadat ik in de huid gekropen ben van een van mede collega’s (want jammer genoeg kan ik mijzelf niet selecteren) kies ik een hulpmiddel om makkelijker over de glijbanen en het water te glijden. Denk hierbij aan een banaan, flamingo en muntje. Naarmate de levels verder vorderen ga je ook de hoogte in en kom je nog meer uitdagende parcoursen tegen.

Het spel is makkelijk alleen te spelen maar je kunt ook tegen een andere speler spelen. Wie gaat als eerste de eindstreep halen?

Handig om te weten: A indrukken is vaart maken en A loslaten is springen. Voorkom (bijna) ongelukken om te overleven.

Informatie

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk
ISBN: 8720256139164
Primaire Productiemaatschappij: Mindscape
Speltype: Arcade
PEGI rating: 7 jaar
Geen abonnement vereist
Niet geschikt voor VR

Welke game speel jij graag?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics