Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Lekker bewegen met de NERF Elite Infinus

Lekker bewegen met de NERF Elite Infinus

Ik kan mij nog goed de gymlessen herinneren van de lagere school. Alvorens we begonnen met een spel (trefbal, handbal,…) moesten we in formaat opgesteld staan. Dat hield in dat de de jongens van groot naar klein stonden en daarnaast de meiden van groot naar klein. Ik had niet veel moeite nodig om te zien waar ik stond aangezien ik de op een na grootste van de klas was. Dat gold van de lagere klassen tot en met de laatste groep. Zodra er een spel gespeeld werd koos de leerkracht een tweetal kinderen uit. Die mochten dan om de beurt een klasgenootje uitkiezen voor in zijn of haar team.

Naar het heden

Stel je hebt een kwartet aan kinderen en je wordt gevraagd om mee te spelen met een battle NERF, dan zeg je daar natuurlijk geen nee tegen. Echter als die vraag je dan gesteld wordt, het gebeurde mij in de kerstvakantie, dan is het wel zo leuk om er even je eigen twist aan toe te voegen. Immers ben je daar een ouder voor, hehe.
Dus met de gymlessen in mijn achterhoofd besloot ik om alle NERF op de grond uit te stallen. Aangezien de kinderen al hadden besloten dat het de jongens tegen de meiden zou worden, wilde ik dat we om de beurt een NERF uit mochten kiezen.

Omdat de kleinste meid in het gezin nog een beetje moet oefenen met verstopt schieten, besloten we dat zij als eerste een NERF uit mocht zoeken. Ze koos een item uit dat zeker bij haar paste, veel roze. Na haar kwam de jongste zoon, de oudste dochter, de oudste zoon en liet ik de eer over aan mijn partner. De meiden keken mij een beetje boos aan. Want hoe kun je nou je kans laten gaan als je aan de beurt bent?

Nadat ook partner een geschikte NERF uit de collectie eigen maakte, besloot ik om er een uit te kiezen. Ik liep de gang op en kwam terug met de NERF Elite Infinus. Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen wat de reactie was van de meiden. Laat staan de reactie van de jongens. Maar ja we hadden eerlijk verloot…

NERF Elite Infinus

De NERF N-Strike Elite Infinus blaster, zoals hij volledig heet, is voorzien van een gemotoriseerde snel-laad technologie waardoor de darts automatisch in het trommelmagazijn geladen worden. Om dit voor elkaar te krijgen moet je er echter wel van te voren even 4 D batterijen instoppen, deze zijn niet inbegrepen. Het magazijn los maken tijdens de strijd is niet nodig. De drum blijft namelijk tijdens het laden vastzitten aan de blaster. In het magazijn passen maar liefst 30 darts, zo heb je niet alleen voldoende vuurkracht maar ook nog eens een heel cool effect als de rest zwaar onder-bewapend is. En ik kan je zeggen, uit ervaring, dat dat echt zo ontzettend cool is!

De darts zijn meegeleverd in de verpakking, tevens zijn ze los te koop en compatibel met darts uit andere NERF producten.
Geschikt vanaf 8 jaar.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

47 reacties

 • Ik ga de battle aan met mijn broer, omdat hij denkt mij altijd te kunnen verslaan in spellen (helaas heeft hij ook vaak geluk met dobbelspellen enzo).

 • Mijn naam is Jonas en ik ben 7 jaar.
  Ik ga de battle aan met mijn neefjes omdat zij ook nerfs hebben en ik nu eindelijk wil winnen met een goede nerf.

 • Mijn naam is Jonas, ik ben 7 jaar oud.
  Ik ga de battle aan met mijn neefjes, omdat zij ook nerfs hebben. Zij zijn er heel goed in, dus ik wil nu ook een keer winnen met een goede nerf! Battle is te gek met een mega goeie nerf

 • Ik ga de battle aan met de collega’s op mijn nieuwe werkplaats. Niks is intimiderender dan een enorme nerf-gun op je bureau om er voor te zorgen dat iedereen zich zo goed mogelijk aan de deadlines houd toch!

 • Ik ga de battle aan met mijn moeder omdat die ‘pistolen’ nooit leuk vind maar ik en mn broertje wel en ik weet zeker dat mijn moeder het daarna ook leuk vind. Dan zal ze niet meer zeuren hier over

 • Ik ga de Battle aan met mijn twee jongens, lijk me helemaal geweldig !! 🙂
  Waag graag een kans op een Battle.

 • Ik ga de battle aan met mijn zoon mats omdat hij gek is op Nerf en ik op hem, hij is de liefste jongen die ik ken. Spelletjes met hem kan ik nooit winnen..dus misschien kan ik beter deze battle met hem beginnen.
  Als hij 30 darts op mij afvuren kan in 1 keer….dan verlies ik dit vast weer:-)

 • Ik ga de battle aan met mijn 3 vrouwen (1 vrouw en 2 dochters); hun girlpower is met dit apparaat wel aan te pakken.

 • Ik ga de battle aan met mijn zoontje omdat hij al enorm lang vraagt voor specifiek dit grote geweer. Hij zou het geweldig vinden

 • Ik ga de battle aan met mijn 3 dochters!! Je zou het misschien niet denken omdat ze dol zijn op poppen en barbies, maar deze meiden kunnen schieten als de beste! Dit gaat een pittige battle worden voor mij!!

 • Ik ga de battle aan met onze tweeling op deze manier kunnen ze op een leuke manier tegen elkaar strijden zonder ruzie te maken

 • IK ga de battle aan met mijn kleinzoon, omdat hij denkt dat oma dit niet kan.
  Nou hij zal wat beleven……..!
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee en de battle kan beginnen.

 • Ik ga de battle graag aan met mijn zoon, ik zal hem eens flink verrassen met mijn skills!
  Zelf zal hij liever de battle aangaan met zijn vriendjes, de buurt onveilig maken 😉 dat is natuurlijk ook het leukst.

 • Ik ga de battle aan met…. mijn vriend! Omdat… we nu één nerf thuis hebben, en rara wie de avond vooraf even moest testen? Mijn vriend.
  Dus ik zie het helemaal zitten om hem te verslaan, met lachende zoon om de achtergrond. En daarna mag zoonlief papa inmaken

 • Waauwwwww!!!!!

  Zoooo cool!!!!

  Deze papa gaat de strijd aan met het kinderfeestje van zoonlief binnenkort!
  Hij heeft wat oudere nerf en hiermee ben ik in het voordeel 😉
  En daarna mag zoonlief met zijn vriendjes weer lekker buiten ravotten!

 • Ik ga de battle aan met mijn dochter fee omdat ze battelen geweldig leuk vind en ik zo echt ga proberen om te kunnen winnen van haar

 • Ik ga de battle aan met mijn vrouw en de kids omdat ik inmiddels zo vaak beschoten ben met Nerf pijltjes, niet normaal. Waarom dan mijn vrouw, omdat die dan zo smakelijk kan lachen, wanneer ze mij weer ziet rennen met 2 “Nerf-ende” kids achter mij aan. It is payback time 🙂

 • Ik ga de battle aan met mijn kleinzoon omdat wij samen altijd heel veel lol hebben, maar ik ook wel eens van hem wil winnen

 • Wauw vet cool mam, roept mijn dochter hier!
  Nou ik ga de battle aan met mijn dochter Noa omdat ik deze toffe prijs niet zo maar op wil geven!!

  Nee hoor, super trots op mijn grote meid en hoe ze alle hindernissen in haar leventje heeft overwonnen! Echt een kanjer die een mega speciale prijs verdient!!! ❤❤

 • Ik ga de battle aan met mijn man haha. Mischien lukt het dan wel een keer om eens van hem te winnen zodat ik meer ruimte heb in bed. Die nerf van mijn dochter is niet sterk genoegd

 • Ik ga de battle aan met …. omdat….
  Mijn kids omdat is nu eens een geweldig wapen in handen heb om terug te schieten! Ahaha wat een LOL….Ik met deze super pijn tegen hun waterpistooltjes….

 • Mijn dochter gaat de battle aan tegen haar broer.
  Aangezien hij nu een groter nerf collectie heeft als zijn zus.

 • Ik ga de battle aan met mijn 2 zoontjes! ‍‍‍ Alleen hebben ze een oude NERF dus ga ik zeker winnen!! Want deze is echt super snel en mega gaaf!! Ze zouden dolgelukkig zijn met deze nieuwe geweldige NERF! Zeker dat ik dan mama van het jaar ben!!

 • Ik ga de battle aan met onze zoons, omdat ik het zo ontzettend leuk vind om lekker met ze gek te doen en te spelen.

 • Super gave actie!!
  Ik ga de battle aan met mijn zoontje Lucas en mijn man. Volgens hen kan een meisje niet schieten! Nou… Ik zal ze eens laten zien! Natuurlijk gaat hij dan naar Lucas want hij heeft geen NERF van zichzelf

 • Ik ga de battle aan met mijn broer omdat ik oude tijd wil herbeleven en ach we hebben altijd nog ergens een kind in ons toch? Who cares ✌

 • Ik ga de battle aan met mijn pleegzoons en grote kinderen omdat we nerf fan zijn.
  Wanneer Sil 7 wordt krijgt hij een berg partijtje. Ik ben zo een fan dat ik er mijn vrijgezellenfeest mee ga doen.

 • Ik ga de battle aan met….

  Mijn dochter gaat de battle aan met de jongens uit haar klas! Ze heeft nu een Nerf handboog, maar dan leg je het toch wel af tegen de jongens met die grote geweren. Nu kan ze flink met ze strijden haha!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics