Selecteer een pagina

Ik kan mij nog goed de gymlessen herinneren van de lagere school. Alvorens we begonnen met een spel (trefbal, handbal,…) moesten we in formaat opgesteld staan. Dat hield in dat de de jongens van groot naar klein stonden en daarnaast de meiden van groot naar klein. Ik had niet veel moeite nodig om te zien waar ik stond aangezien ik de op een na grootste van de klas was. Dat gold van de lagere klassen tot en met de laatste groep. Zodra er een spel gespeeld werd koos de leerkracht een tweetal kinderen uit. Die mochten dan om de beurt een klasgenootje uitkiezen voor in zijn of haar team.

Naar het heden

Stel je hebt een kwartet aan kinderen en je wordt gevraagd om mee te spelen met een battle NERF, dan zeg je daar natuurlijk geen nee tegen. Echter als die vraag je dan gesteld wordt, het gebeurde mij in de kerstvakantie, dan is het wel zo leuk om er even je eigen twist aan toe te voegen. Immers ben je daar een ouder voor, hehe.
Dus met de gymlessen in mijn achterhoofd besloot ik om alle NERF op de grond uit te stallen. Aangezien de kinderen al hadden besloten dat het de jongens tegen de meiden zou worden, wilde ik dat we om de beurt een NERF uit mochten kiezen.

Omdat de kleinste meid in het gezin nog een beetje moet oefenen met verstopt schieten, besloten we dat zij als eerste een NERF uit mocht zoeken. Ze koos een item uit dat zeker bij haar paste, veel roze. Na haar kwam de jongste zoon, de oudste dochter, de oudste zoon en liet ik de eer over aan mijn partner. De meiden keken mij een beetje boos aan. Want hoe kun je nou je kans laten gaan als je aan de beurt bent?

Nadat ook partner een geschikte NERF uit de collectie eigen maakte, besloot ik om er een uit te kiezen. Ik liep de gang op en kwam terug met de NERF Elite Infinus. Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen wat de reactie was van de meiden. Laat staan de reactie van de jongens. Maar ja we hadden eerlijk verloot…

NERF Elite Infinus

De NERF N-Strike Elite Infinus blaster, zoals hij volledig heet, is voorzien van een gemotoriseerde snel-laad technologie waardoor de darts automatisch in het trommelmagazijn geladen worden. Om dit voor elkaar te krijgen moet je er echter wel van te voren even 4 D batterijen instoppen, deze zijn niet inbegrepen. Het magazijn los maken tijdens de strijd is niet nodig. De drum blijft namelijk tijdens het laden vastzitten aan de blaster. In het magazijn passen maar liefst 30 darts, zo heb je niet alleen voldoende vuurkracht maar ook nog eens een heel cool effect als de rest zwaar onder-bewapend is. En ik kan je zeggen, uit ervaring, dat dat echt zo ontzettend cool is!

De darts zijn meegeleverd in de verpakking, tevens zijn ze los te koop en compatibel met darts uit andere NERF producten.
Geschikt vanaf 8 jaar.
Geverifieerd door ExactMetrics