Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Commando aktie met NERF Laser Ops Pro!

Commando aktie met NERF Laser Ops Pro!

Het is absoluut waar wat ze zeggen. Ik kan het bevestigen. Zelfs in een volwassen man schuilt een groot kind! Als ik met mijn 4 kinderen door een speelgoedwinkel loop, dan betrap ik mezelf er nog steeds op dat ik toch die enorme doos technic Lego uit het rek pak. Ik vraag me dan af of ik hem niet toch gewoon “voor de fun” zal kopen. Gelukkig (en soms jammer) wint dan de volwassen man in me die zegt dat het leuk is voor even en dan stof vangt in een hoekje van onze woning. Maar gelukkig heb ik 4 kinderen rondrennen van 14, 12, 10 en 8. Als vader zijnde kan ik met droge ogen en een strak gezicht het meeste coole speelgoed voor ze kopen om er dan, zoals een toffe vader doet, samen met de kids mee te spelen. En ik kan je zeggen dat dat heel leuk is. Vooral als je heel opvoedkundig verantwoord een serieuze battle kunt houden met je kids in de huiskamer. Maar dan niet zoals vroeger met je wijsvinger en duim en dan “Pang, Pang”  geluidjes maken. Nee, met een set ultramoderne NERF Laser Ops Pro blasters!

Nooit te oud voor een goede battle

Want naast serieuze zaken zoals helpen met huiswerk, persoonlijke verzorging, troosten bij schrammen en blauwe plekken, horen plezier maken en onzin uithalen ook bij je vaderlijke taken. Tenminste wel in de manier waarop ik graag opvoed. En een goede, vriendschappelijke strijd hoort daar zeker bij. Een lade van onze speelgoedkast ligt al vol met een hele berg aan NERF blasters. Van de enkelschots blaster tot de imposante NERF “Infinus” blaster. Tja, “Als je ze wat leert, doe het dan goed”, is mijn motto. En zo nu en dan breekt dan ook spontaan bij ons een heuse battle uit, zoals mijn kinderen dat noemen. Dan stormen 4 kinderen naar de NERF lade om de mooiste blaster en zoveel mogelijk darts te pakken te krijgen. Wat volgt is een spel waarbij, onder luid gelach, gepoogd wordt zoveel mogelijk punten te scoren. Want een arm of been raken is 2 punten. De romp 5. En papa’s achterwerk 10 punten. Meestal maak ik het spel nog wat spannender door halverwege te roepen dat diegene met de meeste punten niet hoeft te helpen met het opruimen van de tafel. Dan wordt het meestal echt luid. Alleen als mama naar boven komt, dan is het snel gedaan met de pret. Niet omdat ze wil dat we stoppen. Oh nee. Maar omdat ze gemeen nauwkeurig is met die volautomatische NERF Blaster van haar!

NERF Darts overal!

Helaas is bijna geen enkele pret zonder keer zijde. Want als er rond etenstijd het staak tot vuren afgekondigd wordt, moeten alle Nerf darts gevonden en opgeruimd worden. Je vindt ze dan werkelijk overal. Op de kast, in de plant, onder het bed. Ik vond er zelfs nog eentje in mijn sokkenlade ongeveer 2 maanden na mijn laatste nederlaag. Dat is dan wel een beetje een demper op de pret. Ook het feit dat de darts na een tijdje niet zo goed meer schieten omdat ze vervormd zijn, is wat onhandig. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over wat ik onze kids dit jaar voor Kerst zou schenken. De ultramoderne Nerf Laser Ops Pro Alphapoint 2-pack!

De 21ste eeuw in met Laser precisie

Met deze twee handblasters schiet je niet met de bekende darts, maar met laserstralen. Bij het overhalen van de trekker, hoor je door de speaker op het pistool een geluid. Dus je weet waar je schiet en wanneer je schiet. Maar nog cooler, hij houdt ook bij wanneer je geraakt bent, hoeveel levens je nog hebt en hoeveel munitie je nog over hebt. Dus in het wildeweg schieten en hopen dat je wat raakt, is er niet bij. En als je echt wilt spelen in de 21ste eeuw, dan verbind je de Nerf blaster met een app, en draag je je GSM om je pols zodat je real-time je levens en munitie kunt bijhouden.

Je begrijpt het al, speelgoed voor iedere papa… Uh ik bedoel natuurlijk, leuk speelgoed voor mijn kids. Ik ben immers veel te oud voor dat soort onzin.

Dus papa’s van deze wereld…leer je kids hoe ze moeten overleven in de wildernis van hun slaapkamer zonder al dat lastige gezoek naar Nerf darts met de awesom Nerf Laser Ops Pro Alphapoint 2-pack!

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics