Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Hoe maak je jouw badkamer eigen en uniek?

Hoe maak je jouw badkamer eigen en uniek?

Op Thuisleven is het onderwerp “badkamer” met enige regelmaat voorbij gekomen. Niet geheel onlogisch ook aangezien we een behoorlijke tijd op de badkamer doorbrengen. Zo kammen wij er graag onze haren, om ze vervolgens ook in model te brengen. Ook make-up, een toiletbezoek en handen wassen in de waskom is iets waar wij, binnen ons gezin, met regelmaat de badkamer voor bezoeken. En dan heb ik nog niet gesproken over hetgeen waar de badkamer daadwerkelijk voor bedoeld is: persoonlijke hygiëne. Met andere woorden een douche of bad nemen. Het is dan ook logisch dat je van deze plek een aangename ruimte wilt maken zodat je er ook met plezier op komt.

Waskom

Een vierkante waskom

Met een Waskom bij Megadumptiel betaal je een laag bedrag voor een mooie nieuwe waskom. Dit geeft niet alleen een zeer prettig gevoel in je beurs maar ook een prettig gevoel zodra je de badkamer oploopt. Want laten we heel eerlijk zijn, in een schone en mooie omgeving ben je toch liever dan een vervuilde kamer.

Vormen

Of je nu een ronde of een vierkante waskom wilt, het maakt bij de Megadump helemaal niks uit. Haast alle mogelijkheden zijn er immers verkrijgbaar.  Waar ik zelf wel altijd op let bij het aanschaffen van een waskom is de manier waarop ze schoon gemaakt kunnen worden en of er nog restanten achterblijven als je de waskom schoont wilt spoelen met een kraan. Ik vind namelijk niks zo vervelend om zeepresten of tandpasta resten uit de wasbak te moeten spoelen omdat het water niet op alle plekken komt.

Ook het spetteren van het water dat in de wasbak terecht komt kan hinderlijk zijn. Zo hebben we afgelopen jaar een wasbak gemonteerd met daarop een waterval kraan. Het resultaat was een behoorlijk natte vloer, aangezien de combinatie niet paste bij elkaar. Dan moet je concessies doen. Wij hebben dat uiteindelijk in de kraan gedaan, aangezien we de wastafel met waskom als een geheel rustig wilden houden. Mijn tip is dan ook om bij het design van je badkamer, of juist het updaten van je badkamer, goed na te denken over alle accessoires en gebruiksvoorwerpen.

Welke wasbak geniet jouw voorkeur?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics