Mijn eerste 18 jaar.
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’.

Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’.

Hoe vaak gebeurt het jou niet dat je met een bos bloemen, een fles wijn of een cadeaubon aankomt op een verjaardag, Vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, met het boek Mijn eerste 18 jaar heb je altijd een uniek cadeau. Voor iedereen die tussen 1947 en 1982 is geboren is er het boek Mijn eerste 18 jaar boordevol nostalgische momenten, producten en mensen uit de eerste achttien jaar van iemands leven. Mijn eerste 18 jaar het leukste cadeau om te geven én te krijgen.

Mijn eerste 18 jaar.

Herbeleef jouw jeugd en jouw eerste 18 levensjaren in één boek met maar liefst 182 pagina’s aan kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren waarbij je geregeld “oh ja, weet je nog” uit zal roepen. Aan welke hits, films en tv-programma’s heb je de mooiste herinneringen? Hoe zag de mode er toen uit, wat was het straatbeeld, wat waren de rages, welke sporthelden, acteurs en televisiepersoonlijkheden zijn je bijgebleven? Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen van 40 tot en met 75 jaar oud, heerlijk om bij weg te dromen.

Mijn eerste 18 jaar.

Ga voor meer informatie naar: https://mijneerste18jaar.nl/

Informatie.

Hard cover.
182 pagina’s per deel.
Totaal 36 boeken (van 1947 t/m 1982).
Geïllustreerd.
Te koop bij alle bekende boekverkooppunten voor €14,99.
Uitgever: TDM Publishing

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

16 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics