Thuisleven.com
Mijn eerste 18 jaar.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Informatief > Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’

Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’

Hoe vaak gebeurt het jou niet dat je met een bos bloemen, een fles wijn of een cadeaubon aankomt op een verjaardag, Vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, met het boek Mijn eerste 18 jaar heb je altijd een uniek cadeau. Voor iedereen die tussen 1947 en 1982 is geboren is er het boek Mijn eerste 18 jaar boordevol nostalgische momenten, producten en mensen uit de eerste achttien jaar van iemands leven. Mijn eerste 18 jaar het leukste cadeau om te geven én te krijgen.

Mijn eerste 18 jaar

Herbeleef jouw jeugd en jouw eerste 18 levensjaren in één boek met maar liefst 182 pagina’s aan kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren waarbij je geregeld “oh ja, weet je nog” uit zal roepen. Aan welke hits, films en tv-programma’s heb je de mooiste herinneringen? Hoe zag de mode er toen uit, wat was het straatbeeld, wat waren de rages, welke sporthelden, acteurs en televisiepersoonlijkheden zijn je bijgebleven? Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen van 40 tot en met 75 jaar oud, heerlijk om bij weg te dromen.

Mijn eerste 18 jaar.

Ga voor meer informatie naar: mijneerste18jaar.nl/

Informatie

Hard cover.
182 pagina’s per deel.
Totaal 36 boeken (van 1947 t/m 1982).
Geïllustreerd.
Te koop bij alle bekende boekverkooppunten voor €14,99.
Uitgever: TDM Publishing

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

17 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics