Thuisleven.com > Verzorging > Grahams shampoo en conditioner

Grahams shampoo en conditioner

Een goede hygiëne is erg belangrijk. Niet alleen voorkom je zo dat je vatbaarder bent voor ziektes, maar ook ruikt het simpelweg een stuk aangenamer voor een ander. Een goede verzorging en een lekker geurtje doet dus veel goed. Maar wat als je deze twee kan combineren? Denk maar eens aan een deodorant met een lekker geurtje, een badolie met een aangename geur of misschien zelfs een shampoo die ontzettend aangenaam ruikt? Zo stuitte ik op de shampoo van Grahams. Niet alleen mooi uitziende flacons maar ook nog eens met een heerlijke kokosnoten geur. En laat ik juist daar helemaal fan van zijn (overigens lust ik geen kokosnoten).

Ik vind kokosnoten geur echt helemaal het einde, o ja vanille is ook zo’n geur waar ik niet op uit geroken raak. Een shampoo en een conditioner in deze geur is dan ook eigenlijk een must-have. Als ik mijn haren al eens was met een andere shampoo, omdat ik bijvoorbeeld een sample ergens bij krijg of iets moet testen, dan zeurt zelfs mijn vriend al dat ik anders ruik. Kortom een milde kokosnoten geur in mijn haren past bij mij.
De shampoo en conditioner van Grahams zijn voorzien kokosnoten olie. En ruiken dan ook behoorlijk. Zelfs iets meer dan gebruikelijk, echter ben ik geen wandelende kokosnoten palmboom want de geur verzacht behoorlijk naarmate de haren drogen. Een subtiele geur die je alleen blijft ruiken als je neus in de buurt van de haren komen resteert dan nog. En dat is wel zo prettig.

De flacons zijn beiden handig in gebruik, zelfs als je natte en glibberige handen hebt. De shampoo en conditioner laten zich makkelijk verdelen over de haren. De conditioner is vloeibaarder dan ik gewend ben, toch vind ik dit niet negatief. Sterker nog het laat zich juist makkelijker door de haren verdelen en daardoor heb ik veel minder van het product nodig dan elders het geval is. Niet alleen handig voor de beurs maar ook goed voor het milieu immers, ongeacht of een product natuurlijk is of niet, er komt toch een hoop bij kijken dat belastend is voor het milieu (denk aan fabrieken, vervoer, verkoop enzovoorts).

Waarom Grahams conditioner en shampoo?
– Sodium Lauryl Sulphate vrij!
– Propolene Glycol vrij!
– Gemaakt van een unieke mix van kruiden en organische ingrediënten
.- Te gebruiken bij een droge en/of jeukende hoofdhuid. Grahams ontwikkeld namelijk producten voor mensen met een gevoelige huid.

 

Producten van Grahams zijn te koop op de website van Grahams zelf maar ook op Bol.com

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe