Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Cellics – Natural Skin Architecture

Cellics – Natural Skin Architecture

Een gezonde en strakke huid wil iedereen. Ook ik. Daarom steek ik veel tijd in het maken van gezonde maaltijden, tussendoortjes en soms zelfs shakes. Buiten dat om heb ik een aantal potjes staan met vitamines en andere voedingsstoffen die als aanvulling gelden en eet ik elke dag een bakje kwark met proteïnen omdat ik geen vlees eet. Buiten dat om ga ik zoveel mogelijk op de fiets naar mijn werk, lopen we in de weekenden en vakanties velen kilometers en zit ik weinig tot bijna nooit stil met het hebben van vier kinderen. En toch is mijn huid niet altijd even mooi als ik in de spiegel kijk. Op de Beauty Trade Special kwam ik in aanmerking met het bedrijf Cellics, gerund door 3 zeer ervaren vrouwen, en ben ik er thuis ook mee aan de slag gegaan.

Cellics Elixer

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid!
Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

 • ✓ Collageen
  6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houd je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.
 • ✓ Stevig bindweefsel voor een stevige huid.
  MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen.
  Snellere genezing van wonden en blessures door de bouwstoffen in het Cell Elixer.
  Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.
 • ✓ Immuunboost
  Een ware pep voor je immuunsysteem.
  L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.
 • ✓ Antioxidanten
  Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.
  Ze beschermen tegen de zon.
 • ✓ Bouwstoffen
  Het Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten.

Mijn ervaring

Wat mij vooral opvalt is de handigheid van het product. Een schepje poeder in een glas, wat water toevoegen goed mixen en je kunt het geheel opdrinken. Helaas blijven er wel wat korrels achter in het glas en daarom spoel ik het dan ook nog altijd even na met water. Extra water is nooit verkeerd dus zo krijg je ook meteen een deel van de dagelijks aanbevolen vocht binnen. Bovendien wist het glas water daarna de smaak weg. Ofschoon het niet vies smaakt heeft het wel een aparte smaak en ik ben daar gewoon niet gek op.
Snel verschil merk je helaas niet, ik denk dat dat pas komt als ik het product langere tijd gebruik.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics