Thuisleven.com
Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold®
Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold®

Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold®

Stel je bent aan het verhuizen en de postbode komt aan de deur met een pakket en iemand uit je gezin maakt de deur open en ontvangt dat pakket. En stel het gezinslid zet dat tussen alle andere dozen waardoor het jouw niet opvalt dat er iets is binnen gekomen. En dan na 4 maanden kunnen er weer dozen uitgepakt worden en kom je ineens een pakket tegen met daarin een prachtige Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold® set. Precies aan het begin van de vakantie. Dan flip je toch ook wel even van blijdschap en stress naar het bedrijf toe toch?!?

Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold®

De populaire Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold® werd voor de zomer van 2020 geheel vernieuwd! De trendy collectie bevat nu een nóg ruimer assortiment van natuurlijk producten voor in de buitenzon met bovendien extra hoge SPF’s. Hiermee kun je verantwoord én mooi bruinen op basis van minerale SPF’s en hoogwaardige botanische werkstoffen. Ook voor na het zonnen biedt het merk een aantal effectieve verkoelende en rijke hydraterende formules, die de huid intensief verzorgen en voeden zodra de zon in de zee is gezakt!

Botanical Outdoor Zonnelijn Autralian Gold®

Onze ervaring

We zijn al bekend met de producten van Autralian Gold® en daar heel erg tevreden over. Goede huidverzorgingsproducten zijn namelijk een pré in een huishouden met kinderen. Zeker als één van die kinderen een extreem gevoelige huid heeft. Met de producten van Australian Gold® zit dat gelukkig wel goed.

Voor ons zijn de Aloë Freeze Spray Gel, de Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood en de Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions Light, Medium en Dark nieuw. Vooral de Botanical SPF 50 Tinted Face is erg handig aangezien dit het gezicht een bruine tint geeft, zo hoef ik niet met twee producten op stap. De Aloë Freeze Spray Gel en de Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood zijn heerlijk in gebruik na een dagje zonnen. De Aloë Freeze Spray Gel bewaar ik in de koelkast voor een extra verkoelend effect na een dagje op stap te zijn geweest. Ofschoon ik erop let om nooit te verbranden (dit gebeurt dan ook nooit) is het toch fijn om na een hete dag mezelf te kunnen insmeren met een verkoelende gel. Echter gebruik ik hem het meeste bij de kinderen zodat ze de nacht goed doorkomen. De Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood is tevens een perfecte zon-after product die de huid optimaal verzorgt. Bovendien ruikt het heerlijk en werkt jezelf insmeren dan ook redelijk verslavend…

Prettig om te weten

Alle Autralian Gold® Botanical Outdoor Zonnelijn zijn:

 • Botanisch van oorsprong.
 • Vrij van SLS, parabenen, oxybenzone, nano-deeltjes, alcohol, minerale oliën, parfum, kleurstoffen, ftalaten, petrolatum, BPA en PABA.
 • Hypoallergeen.
 • Rif-vriendelijk (de producten hebben dus geen negatieve of afbrekende invloed op het koraal in de zeeën).
 • Dermatologisch- en kindvriendelijk getest.
 • Niet getest op dieren.

Denk jij eraan om jezelf goed in te smeren? Ook als zon schijnt en het niet zo warm is!

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

 • Ik weet niet welke precies, maar er is er een die naar bubblegum ruikt. Maar niet irritant. Heerlijk! En je hebt er erg snel een kleurtje van.

 • Gelukkig heb ik geen probleemhuid,
  ik smeer mij wel regelmatig in.
  (voor mijn gezicht moet ik iets anders gebruiken)

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics