Een magische Kerst met Disney

Ik kan niet uitgesproken raken over de meest fonkelende periode van het jaar: Kerst. Of het nu gezellig thuis is met een schitterende kerstboom, een dagje weg of juist een vakantie het is altijd even gezellig. En met de juiste ingrediënten kun je Kerstmis nog magisch maken ook! Lees snel verder om erachter te komen hoe je een magische Kerst kunt beleven…

Een magische Kerst in Disneyland Parijs

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. Het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’. Hier is Mickey het middelpunt is van de evenementen.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

Disneyland Paris kerstornamenten

Blijf je met Kerstmis liever thuis, wat ik dus volkomen kan begrijpen, maar ben je toch een Disney fan? Breng dan een vleugje Disney in de Kerstboom aan. Zo hangen er dit jaar bij ons twee prachtige Kerst ornamenten in de boom. Een vrolijke Bambi, met kerstmuts, en een Mickey de Mouse kerstbal. Hoe magisch is dat?

Lees ook:

Ben jij ook zo dol op Disney en Magische Kerst?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • kerst vieren we met de hele familie, alle kinderen en kleinkinderen komen bij elkaar, zelfs mijn moeder van 92 jaar, we genieten van kadootjes lekkere hapjes maar vooral van elkaar, echt een succes elk jaar

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics