Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > Een magische Kerst met Disney

Een magische Kerst met Disney

Ik kan niet uitgesproken raken over de meest fonkelende periode van het jaar: Kerst. Of het nu gezellig thuis is met een schitterende kerstboom, een dagje weg of juist een vakantie het is altijd even gezellig. En met de juiste ingrediënten kun je Kerstmis nog magisch maken ook! Lees snel verder om erachter te komen hoe je een magische Kerst kunt beleven…

Een magische Kerst in Disneyland Parijs

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. Het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’. Hier is Mickey het middelpunt is van de evenementen.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

Disneyland Paris kerstornamenten

Blijf je met Kerstmis liever thuis, wat ik dus volkomen kan begrijpen, maar ben je toch een Disney fan? Breng dan een vleugje Disney in de Kerstboom aan. Zo hangen er dit jaar bij ons twee prachtige Kerst ornamenten in de boom. Een vrolijke Bambi, met kerstmuts, en een Mickey de Mouse kerstbal. Hoe magisch is dat?

Ben jij ook zo dol op Disney en Kerst?

Lees ook: Altijd mooi op de Kerstfoto met een overhemd van Eterna
Lees ook: Verlanglijstje voor Kerst
Lees ook: Overnacht met de Kerst eens buiten de deur!

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

1 reactie

  • kerst vieren we met de hele familie, alle kinderen en kleinkinderen komen bij elkaar, zelfs mijn moeder van 92 jaar, we genieten van kadootjes lekkere hapjes maar vooral van elkaar, echt een succes elk jaar