De kunst van Fidget Spinning- het boek
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > De kunst van Fidget Spinning- het boek.

De kunst van Fidget Spinning- het boek.

Mijn dochter zag op school de nieuwe rage: SPINNERS! Nadat ze van wat vrienden dit had uitgetest was ze helemaal verkocht. Ze vond het zo leuk dat ze er middagjes spelen voor opzij zette en zo tijd over had om klusjes voor geld te doen. Toen ze eenmaal het geld bij elkaar had bleken de spinners uitverkocht te zijn. Ook in een ander dorp waren de spinners uitverkocht. Gelukkig hadden we een dagje shoppen in Den Bosch op de planning staan en vol goede moed ging ze winkel voor winkel af (en wij erachteraan). Uiteindelijk is ze geslaagd en heeft ze een spinner. De eerste dagen ging de spinner mee naar school (waar hij in de tas moest blijven). Op het schoolplein en in de speeltuin na school was het een grote spinner rage. Ze leerden elkaar trucjes en daarna verdween de spinner langzaam in een hoekje. Tijd voor wat nieuwigheden.

De kunst van Fidget Spinning- het boek.

Een Fidget spinner staat erom bekend dat deze tussen duim en wijsvinger vast gehouden dient te worden. Door te draaien aan een uiteinde draait de spinner vervolgens rondjes. Sommigen psychologen promoten de spinner zelfs aangezien dit een leuke bezigheidstherapie is. Zeker voor kinderen die moeite hebben zich te concentreren. Afijn omdat de Fidget Spinner helemaal in is en ik de kans kreeg om het boek “De kunst van Fidget Spinning” te mogen recenseren, maakte ik mijn dochter een aantal dagen geleden daar heel erg blij mee.

Het boek “De kunst van Fidget spinning” helpt dochterlief namelijk aan nog meer nieuwe trucjes. Zo leest ze in het boek over het balanceren, dan snel draaien en vervolgens blazen. Dit geeft een grappig geluid. Vol trots komt dochter het laten zien en horen. Maar ze leest ook in het boek wie de Fidger Spinner bedacht heeft, dat je de metalen dingen eruit kunt halen en dat er bovendien een hele hoop verschillende spinners zijn. Ze vind het een leuke aanwinst bij haar Fidget Spinner en ook haar broertjes en zusje zijn om en hebben van hun geld een spinner gekocht. Dat gaat nog een hoop spinner plezier opleveren deze zomer!

Boekinformatie.

De kunst van Fidget Spinning
ImageBooks is o.a. te koop bij Bol.com

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Geverifieerd door ExactMetrics