Thuisleven.com
De kunst van Fidget Spinning- het boek
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > De kunst van Fidget Spinning- het boek

De kunst van Fidget Spinning- het boek

Mijn dochter zag op school de nieuwe rage: SPINNERS! Nadat ze van wat vrienden dit had uitgetest was ze helemaal verkocht. Ze vond het zo leuk dat ze er middagjes spelen voor opzij zette en zo tijd over had om klusjes voor geld te doen. Toen ze eenmaal het geld bij elkaar had bleken de spinners uitverkocht te zijn. Ook in een ander dorp waren de spinners uitverkocht. Gelukkig hadden we een dagje shoppen in Den Bosch op de planning staan en vol goede moed ging ze winkel voor winkel af (en wij erachteraan). Uiteindelijk is ze geslaagd en heeft ze een spinner. De eerste dagen ging de spinner mee naar school (waar hij in de tas moest blijven). Op het schoolplein en in de speeltuin na school was het een grote spinner rage. Ze leerden elkaar trucjes en daarna verdween de spinner langzaam in een hoekje. Tijd voor wat nieuwigheden.

De kunst van Fidget Spinning- het boek

Een Fidget spinner staat erom bekend dat deze tussen duim en wijsvinger vast gehouden dient te worden. Door te draaien aan een uiteinde draait de spinner vervolgens rondjes. Sommigen psychologen promoten de spinner zelfs aangezien dit een leuke bezigheidstherapie is. Zeker voor kinderen die moeite hebben zich te concentreren. Afijn omdat de Fidget Spinner helemaal in is en ik de kans kreeg om het boek “De kunst van Fidget Spinning” te mogen recenseren, maakte ik mijn dochter een aantal dagen geleden daar heel erg blij mee.

Het boek “De kunst van Fidget spinning” helpt dochterlief namelijk aan nog meer nieuwe trucjes. Zo leest ze in het boek over het balanceren, dan snel draaien en vervolgens blazen. Dit geeft een grappig geluid. Vol trots komt dochter het laten zien en horen. Maar ze leest ook in het boek wie de Fidger Spinner bedacht heeft, dat je de metalen dingen eruit kunt halen en dat er bovendien een hele hoop verschillende spinners zijn. Ze vind het een leuke aanwinst bij haar Fidget Spinner en ook haar broertjes en zusje zijn om en hebben van hun geld een spinner gekocht. Dat gaat nog een hoop spinner plezier opleveren deze zomer!

Boekinformatie

De kunst van Fidget Spinning
ImageBooks is o.a. te koop bij Bol.com

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics