Magnetic Rings tricks
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Magnetic Rings, Finger Spinners of magnetische vinger ringen zijn de nieuwste rage.

Magnetic Rings, Finger Spinners of magnetische vinger ringen zijn de nieuwste rage.

Het is al weer even geleden dat ik schreef over de SkippyDance, deze rage zette helaas niet door. Ik doe een nieuwe poging om voorloper te zijn met de Magnetic Rings. Wat is het en wat kan je er mee?

Magnetic Finger Rings.

Magnetische vinger ringen of spinners waar je trucks mee uit kunt halen. Ze zijn bekend onder meerdere namen en omschrijvingen. Ze worden ook wel Magneet Vinger Spinners of Fidget Rings genoemd.

Wat is het?

Het spelen met deze magnetische ringen werkt stress reducerend en werkt concentratie verhogend. Ze zijn volledig modulair en freestyle. Ook is het een leuke manier om alleen of juist samen bezig te zijn. In je pauze op kantoor of tijdens een tussenuur. Wanneer de ringen spinnen blijven ze door de sterke magneet met elkaar verbonden.
In een verpakking zitten drie ringen, maar dat kan je desgewenst uitbreiden, want ze zijn magnetisch en dus compatibel. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren als geel, roze, blauw, rood en groen. De Magnetic Rings zijn geschikt voor kinderen vanaf de adviesleeftijd van 8 jaar.

Wat kan je met Magnetic Finger Spinners doen?

De Magnetic Rings kunnen dus net als de Fidget Spinner rollen, draaien en bewegen. Dit kunnen ze los van elkaar maar ook vast aan elkaar gekleefd. De mogelijkheden van de multi-directionele spin zijn eindeloos. Je kunt er tricks en spelletjes mee uithalen als ‘hockeyschijf’ en ‘biljart’ wat betreft rollen en mikken. Ook kun je er constructies mee maken, als je er tenminste genoeg gebruikt.

Magnetic Rings Finger Spinners tricks filmpje

Verkrijgbaarheid Magnetic Rings

De Magnetic Rings, SpinFun™, Magnetische Vinger Spinners of Magnetic Finger Trick Rings zijn niet alleen online verkrijgbaar, maar ook o.a. bij Top1Toys en Primera.

Lees ook:

Is deze rage van de Magnetic Finger Spinners iets voor jou?

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics