In november begint de buitentemperatuur te dalen, maar loopt de temperatuur van koopjesjager op tot grote hoogte. Black Friday is in aantocht. Doe jij al mee aan dit jaarlijkse koopjesfestijn? Als je geen dief van je eigen portemonnee wil zijn, dan doe je er wel verstandig aan. Ik zal je vertellen waarom je gebruik moet maken van deze deals.

Aanbieders van Black Friday Deals

Neem een kijkje op deze Black Friday site en wat valt je dan op? Er doen een groot aantal grote winkelketens mee én er wordt aardig gestunt. Zo zie ik een aantal grote warenhuizen en witgoedaanbieders. Deze winkels liggen vaak in grote winkel- of stadscentra. Een bezoekje is sowieso al een leuk uitje. Daarbij geldt dat deze giganten je ook echt willen verleiden met aanbiedingen. Ze gaan hierdoor de concurrentiestrijd met elkaar aan. Daar kan jij als consument je voordeel mee doen, dus sla je slag voordelig.

Deelnemende A-merken

Wat mij ten tweede opvalt is dat de deelnemende merken echte A-merken zijn. Dan doel ik op Nintendo, JBL en Sonos. En neem bijvoorbeeld de Dyson Airwrap Black Friday deal. Zoiets zou al heel lang op mijn verlanglijstje kunnen staan. Met een Black Friday deal komt de aanschaf binnen bereik en zou ik echt een koopje hebben. ‘Je moet jezelf ook wel eens verwennen”, zegt mijn tante altijd.

Vaste datum om naar toe te leven

In 2021 valt Black Friday op 26 november dat komt al gevaarlijk dicht bij de feestdagen. De meeste Black Friday 2021 acties lopen van vrijdag 26 november 2021 t/m maandag 29 november 2021 (Cyber Monday). Op Cyber Monday scoor je over het algemeen de beste elektronica deals. De data zijn een vast gegeven in het jaar, dus wanneer je volautomatische koffiemachine kuren begint te vertonen. Maak deze dan nog maar eens goed schoon met een ontkalker en zet alvast wat geld opzij voor een nieuwe. Datzelfde geldt voor meer apparaten waar je eigenlijk niet zonder kunt in het huishouden. Lees meer over het onderhoud van de wasmachine of de zakloze stofzuiger. Het wordt vanzelf eind november!

Lees ook:

Heb jij wel eens een goede deal gesloten?

Afbeelding van Ondřej Šponiar via Pixabay 

Geverifieerd door ExactMetrics