Thuisleven.com
Groentesap van Sapje
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Sapje Weerstand Box vol groentesapjes (review)

Sapje Weerstand Box vol groentesapjes (review)

Het najaar is in volle vaart aangebroken. De wind waait om het huis en het is eerder donker. Na een stukje fietsen heb ik steeds vaker een zakdoek nodig. Natte-neuzen-weer noemde mijn opa het. Dan lees ik een persbericht van Sapje. Ze bieden allerlei smaken groentesapjes aan en brengen deze diepgevroren aan huis. Daar wil ik meer van weten, lees proeven, en ik bestel een Weerstand Box. Dat past perfect bij de tijd van het jaar.

Groentesapjes van Sapje

Sapje biedt vele soorten biologische sappen, soepen en shotjes aan. Voor ieder wat wils. Of je nu van selderij sap houdt of je liever oplaadt door een recharge sapje met boerenkool en meerdere groene ingrediënten te nuttigen. De groentesappen worden geperst met de slowjuicer en bevatten voornamelijk lokale ingrediënten. Wat opvalt is dat er nogal wat verschillende ingrediënten in een sapje zitten. Het sap bevat een keur aan smaakbeleving en wordt onderscheiden in het beoogde effect. Zo zijn er o.a. sapjes voor Detox, Recharge, Hydrate en Power.
Om je niet teveel keuzestress aan te doen biedt Sapje ook sapkuren en boxen aan. Dan hebben zij het denkwerk verricht en kun je het thema dat bij je past bestellen. Eén van de voorbeelden hiervan is de Weerstand Box, die ik heb mogen proeven.

Detox groentesap van Sapje
De labels van Sapje laten niets aan de verbeelding over

De Weerstand Box van Sapje

De Weerstand Box van Sapje wordt diepgevroren in glazen flesjes en kleine potjes (shotjes) geleverd. Het totaal is bijna goed voor een gevulde diepvrieslade. De 22 flesjes bevatten 240ml. en vier shotjes van 60ml groentesap. Het is een kleurig geheel en goed verpakt tegen schade. Op de dop van de flesjes en shotjes is de houdbaarheidsdatum geplakt. Het etiket op de fles en het label aan de hals geven de bedoeling en de inhoud van het flesje duidelijk weer.

  • Detox (4)
  • Recharge (4)
  • Reboot (4)
  • Sunny (4)
  • Power (4)
  • Kick (2)
  • Immunity (2)
  • Antioxidant (2)
Weerstand Box van Sapje
De Weerstand Box van Sapje (diepgevroren)

De bezorging en ontdooiing

De bezorger is op tijd en draagt de Weerstand Box over. Door de tussenstukken is al het glas heel gebleven. Ik doe deze rijke buit gelijk in de diepvrieslade. Een volgorde ontbreekt in de Weerstand Box dus ik zet één flesje Detox in de koelkast om langzaam te laten ontdooien. Dat duurt zo’n 15-20 uur en is gelijk goed als energie besparende tip. Iedere keer wanneer ik een groentesapje drink, zet ik een volgende in de koeling.
Ontdooien op het aanrecht neemt ongeveer 6 tot 8 uur in beslag. Wanneer je per ongeluk bent vergeten om je sapje uit de diepvries te pakken, dan kun je ook au bain-marie verwarmen op ongeveer 45 graden. Dit om voedingswaarden nog ten volle te kunnen nuttigen.
De lege flessen en potjes kunnen vervolgens in de glasbak gedeponeerd of zijn te gebruiken als leuke vaasjes.

lege sapflesjes

Mijn ervaring met de Weerstand Box

Dagelijks wissel ik af in kleur sapje en ik blijf mij verbazen over de vele verschillende ingrediënten. Er is over het algemeen per sapje wel één overheersende smaak. Denk hierbij aan gember of bleekselderij. Wanneer ik hetzelfde soort sapje op een later tijdsstip nog eens drink dan ervaar ik steeds meer diepgang in de smaken.
Mijn lichaam reageert wel degelijk op de sapjes. Ze vullen nogal en dat ben ik als veelvraat helemaal niet gewend. In de flyer worden de sapjes ook aanbevolen als maaltijdvervanger of tussendoortje.
Tijdens het schrijven van dit verslag drink ik een Hydrate groentesap met watermeloen, kokoswater en choiggia. Van dat laatste heb ik nog nooit gehoord. En wist jij dat er ook gele biet, courgette en wortel bestaan? Wat een rijkdom in deze box vol groentesappen.

Informatie en verkrijgbaarheid

Bestel minimaal 14 gezonde biologische sapjes, soepjes of shotjes uit de webshop. Of kies een box of detox kuur om je gezondheid extra ondersteuning te bieden. Je kunt 5%, 10% tot 15% korting op je sapjes krijgen met een Sapje abonnement. Aan je bestelling kun je ook groentesoepjes en thee toevoegen.
Wat je ook kiest, het wordt zes dagen per week in Nederland bezorgt door een diepvrieswagen. Dit op een dag/ tijdvak naar keuze. De bezorgmogelijkheden voor België wijken hiervan af.

Drink jij wel eens een groentesapje?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics