Thuisleven.com

Win een HelloFresh pakket

Iedereen die Thuisleven volgt weet ondertussen dat ik, Miranda, mij graag uitsloof voor de meest (on)gezonde en lekkere gerechten. Zeker op Instagram vliegen de lekkernijen je om de oren. Waarschijnlijk kun je je wel voorstellen dat iedereen om mij heen heel erg blij zijn met mijn kookkunsten en zich dan ook graag laten verrassen. Maar ook ik wil wel eens verrast worden door lekkere gerechten en kan mij voorstellen dat ook jij graag eens verrast wilt worden door je man. Reden te meer om snel verder te lezen!

Man aan de kook

Bij de gedachte “man in de keuken” kan ik mij indenken dat bij sommige vrouwen en mannen het bloed al gaat stollen. Toch is dat echt nergens voor nodig, zeker niet met HelloFresh. In deze pakketten zitten namelijk alle ingrediënten kant en klaar verpakt. Het enige wat je man nog hoeft te doen is even de stappen te volgen die ook in het pakket zijn meegeleverd! Kind kan de was doen Man aan de kook.

Weet je dat…

 • In 80% van de huishoudens de vrouw bepaalt wat er wordt gekookt?
 • In 73% van de huishoudens voornamelijk de vrouw kookt?
 • In 27% van de huishoudens de mannen nooit koken?
 • Slechts 10% van de vrouwen jaloers is op de kookkunsten van haar man?

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

45 reacties

 • Ben wel benieuwd of dit wat is voor ons. Vaak kom ik tijd tekort voor boodschappen te doen. Ik heb geen rijbewijs dus doe alles lopent, wat veel tijd inneemt. Lijkt me leuk om eens te proberen 😀

 • Mijn man heeft 2 toppers: heerlijke lasagne uit “de zilveren lepel” en saté van varkenshaas uit de oven. Daarnaast zet hij sporadisch “aardappelen/groente/vlees op tafel maar meestal ben ik diegene die haasje, repje vanuit het werk achter het fornuis schuift van het werk of de wat “creatievere” maaltijden verzint. De meiden krijgen nu de leeftijd dat ze niet meer direct hun neus ophalen en bord weg schuiven als hetgeen op hun bord ligt er wat anders uit ziet dan AGV, Dit wordt dus een challenge voor zowel m’n man en meiden: gevarieerd koken en eten!

 • Geen smoesjes meer voor manlief. Door de hello fresh box weet hij precies waar hij aan toe is, wat te koken, hoe het moet, boodschappen worden aan huis geleverd dus geen smoes dat er geen tijd is en belangrijkste een tevreden vrouw!

 • Ik kook 365 dagen per jaar, omdat mijn man er te lui voor is, Met dit handige pakket heeft hij er geen ontkomen meer aan.

 • Ik ben ZZPer en krijg het steeds drukker. Mijn man moet er nog even aan wennen dat ik niet altijd alles in huis heb en gelijk een gezonde maaltijd kan koken, èn aan het feit dat hij dus meer moet doen ;). Met dit pakket hoeft hij in ieder geval niet eerst de boodschappen te doen en hoef ik er niet bij te staan om alles uit te leggen vanwege de recepten die erbij zitten :D! Een win-win dus, haha!

 • Hi Miranda,

  Wat een fantastische winactie. Overal om mij heen hoor ik lovende reacties over Hello Fresh, maar ik moet eerlijk bekennen zelf nog geen ervaring met ze te hebben.

  Ik ben het helemaal met je eens dat we meer mannen in de keuken moeten krijgen!
  Echter heb ik zelf geen partner, maar wel een zoontje van 4 met welke ik regelmatig in de keuken vertoef. Ik ben het zijn toekomstige partner (hopelijk in een verre toekomst ;)) verplicht om hem het een en ander bij te brengen. Zodat zij van de gemakken kan profiteren, welke ik af en toe stiekem mis ;).

  Groetjes, Carmen

 • Mijn man kan eieren koken en gehaktballen braden als de beste maar daar houdt het wel mee op! Dat is voor mij een strop!! Altijd ben ik de pineut als het op koken aan komt en daarom is deze HelloFresh box waar alles al is bedacht voor hem de kans om eens de schouders er onder te zetten in de keuken!

 • Mijn man geef ik hierbij reuze graag op voor dit ideale Hello Fresh pakket met ingrediënten en beschrijvingen van de gerechten! Hij is geen keukenprins maar ik wil hem graag van het tegendeel overtuigen en hem (en onszelf) graag verrassen met dit toffe initiatief bij thuisleven.com. Wat zal dit fijn zijn thuis te komen en dit al op de eettafel te zien staan gemaakt door manlief!

 • Volgende maand begin ik met een nieuwe voltijdbaan dus vanaf december moet mijn man elke dag koken. Hij is een hele goede kok maar hij kan wel wat hulp gebruiken bij de boodschappen en het organiseren van de maaltijden

 • Oooh (Schaampoppetje), ik zou zo graag willen zeggen dat mijn man de kluns is in de keuken, maar dat is dus echt niet zo. Hij is de gene die juist altijd kookt en hij haalt er na een dag hard werken in de bouw echt zijn ontspanning uit. Eigenlijk zou ik eens vaker moeten koken, maar ja, ik wil het niet van heb afpakken (hahaha goede smoes suus)

  Dus ik zou dit graag willen winnen voor hem omdat hij dan een nieuw projectje heeft. Hello Fresh klinkt als leuk om te proberen

 • omdat als er al eens door hem gekookt wordt, de keuken een puinhoop is, er ingredienten vergeten zijn en een zacht gekookt ei altijd hard is. Altijd raden wat er op je bord hoort te liggen en ligt is erg vermoeiend, dus of ik kook, of ik zet alles netjes klaar (en kan daarna alsnog de puinhoop opruimen)

 • Mijn man moet winnen omdat hij wel eens samen met mijn
  Dochter heeft gekookt met kerstmis.
  Ik vindt dat hij het goed kan alleen te weinig doet.
  Dit komt omdat hij een zware baan heeft .
  Hij werkt in de bouw en als hij thuis is dan is hij blij dat ik heb
  Gekookt.
  Hij vindt het leuk om te doen .
  En hij kan het beter als ik en probeert van alles uit!!!

 • Ow dit zou echt wat voor mijn man zijn. Hij vind niet altijd lekker wat ik kook, maar zelf staat hij nooit in de keuken. Met dit pakket zal zelfs hem het moeten lukken en met een beetje geluk gaat hij het nog leuk vinden ook. Zou mij ook zeker schelen om elke dag weer te bedenken wat te eten, dat vind ik namelijk eigenlijk nog het moeilijkste van alles….

 • Omdat hij een ontzettende KLUNS is wat betreft koken/bakken: zo heeft hij gisteren pepernoten gebakken –> in de oven gezet op plastic folie (dacht dat het bakpapier was) –> vervolgens ging dat plastic, uiteraard, smelten met als gevolg een enorme rook/giftige lucht van het plastic + geen pepernoten!

 • Dat zou te gek zijn! Mijn man kan echt niet koken! Een kop thee maken of koffie zetten…..nou als het moet maar als het alleen voor zichzelf is zal het het echt niet doen. Dit wordt een mooie uitdaging voor hem om nu eens voor goed te laten zien dat hij wel kan koken!

 • Mijn man kookt woe en donderdag en elke week hetzelfde. Hij weet niet wat we in huis hebben is het excuus. Dat kan met zo’n box natuurlijk niet gebeuren! Ik doe graag mee met deze wedstrijd om eens iets anders te eten.

 • Wij wonen sindskort samen. In het begin wel even onze draai vinden, hoor! Nu nog steeds wel eens na een lange dag thuis komen dat mijn vriend relaxed fifa speelt terwijl er nog geen pan op het vuur staat ;-). Zo’n fijne Hello Fresh box komt dus goed van pas. Dan kan hij fifa inruilen voor een handig stappenplan om te (leren) koken en kan ik lekker aanschuiven! Win-win situatie lijkt me.

 • Dat zou wat zijn, om manlief hiermee achter zijn telefoon vandaan te kunnen lokken en hup, de keuken in te krijgen. En als hij nou ook zijn sokken in de wasmand gaat doen en de thermostaat eens wat lager zet, is ie gewoon perfect!

 • Mijn volwassen zonen wonen nog steeds bij ons thuis en bijna elke dag krijg ik commentaar op mijn kookkunsten, meestal negatief maar gelukkig ook soms positief.
  Het lijkt me echt leerzaam voor hen dat ze zelf eens een weekje gaan koken met de ingrediënten en recepten van dit HelloFresh pakket.

  • Nog een aanvulling;
   Mijn man zegt dat hij niet “kan” koken!
   Het compliment welk hij over mijn kookkunst geeft is; ik eet altijd lekker.

 • Mijn man, 47 jaar, is tot op heden nog nooit verder gekomen dan het maken van een gebakken ei. En zelfs dat mislukt nog wel eens of hij weet met de pan zijn buik te verbanden. Koken deed hij niet vanwege werk ver van huis. Dat excuus is weg, hij werkt nu om de hoek. Dit winnen zou het laatste zetje zijn!

 • Mijn man grapt altijd dat hij zelfs water kan laten aanbranden. Dus ja, die kan wel een cursus ‘zelfvertrouwen in de keuken’ gebruiken.

 • Mijn mijn moet ècht winnen en wel juist omdat er voor hem nog wèl hoop is om ooit een keukenprins te worden. Hij heeft namelijk echt wel goede wil, maar als hij ingrediënten voor zich heeft mist hij het inzicht wat hij ermee aan moet en daardoor is tot nu toe vrijwel alles alleen nog maar mislukt en tja, dat motiveert natuurlijk niet…

  Je originele winactie zou ons echt uitkomst kunnen bieden.
  Erg fijn dat je meedenkt en de eerste stap richting een oplossing kan hiermee zeker gezet worden. Daarna is het aan mij om te genieten van eindelijk wèl succes voor hem in de keuken en om hem hiervoor de hemel in te prijzen 😉

  Missie geslaagd!

 • we bestellen hier vaak eten via catering bedrijf…. zelfde prijs als kant en klaar maaltijden maar dan echt vers bereidt.

  Want elke dag bedenken en koken vind ik echt verschrikkelijk.

  Hello Fresh nog nooit geprobeerd

 • mijn man kan echt nog geen eitje bakken, bij hem blijft alles altijd aan de pan vastpklakken
  hij heeft het een keer voor mekaar gekregen om een pizza met de plastic verpakking eromheen in de combi magnetron te bakken, en hij heeft hem zelfs met smaak op zitten te eten, er zaten alleen een paar zwarte puntjes volgens hem

 • Superleuke actie, mijn vriend zou deze wel mogen en willen winnen.

  Met name dat hij hiermee weer zijn kook skills kan laten zien , sinds wij een relatie hebben zegt hij dat hij echt veel heeft geleerd m.b.t. smaken en koken.

  Voor hem zou het een heel verrijking zijn voor zijn keuken om de ervaring met Hello Fresh een keer te mogen doen, ik schuif wel een bij hem aan……dit zou ik echt super vinden

 • Leuke actie! Weinig tijd is de voornaamste reden waarom hij moet winnen….. als we tenminste voor 10 uur ’s avonds nog aan het eten kunnen beginnen…

  • Wow dat is wel een heel laat tijdstip! Hopelijk win je het HelloFresh pakket zodat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan boodschappen doen en inderdaad veel eerder kunt beginnen met eten

  • Hoi Nelly,

   Er is inderdaad meer in het leven dan alleen maar friet.! Heb je je man ook al opgegeven op de desbetreffende site, dan hoop ik dat je snel iets anders te eten krijgt.

 • Mijn man moet winnen omdat hij een eentonige kok is. Hij is op woensdag thuis en dit is zijn kookdag, want ik wil ook wel eens zo kunnen aanschuiven na het werk. Dit doet hij altijd braaf, maar het is elke week hetzelfde … Gebakken aardappelen, met doperwten/wortels uit potje en simpel vlees. Hij wijkt hier niet van af omdat het makkelijk klaar te maken is, niet lang duurt en de kinderen het beide lusten.
  Met dit pakket kan hij eindelijk iets anders proberen, gewoon de stappen volgen, kan niet misgaan toch…?
  Ik laat me in ieder graag verrassen 😉

  • Hoi Marian,

   Heerlijk dat je zo aan kunt schuiven, maar wat variatie zou inderdaad wel mogen. Heb je je man ook al opgegeven op de desbetreffende site, dan ga ik duimen dat hij die prijs wint voor je!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics