Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Maaltijdbox HelloFresh, wij testen het

Maaltijdbox HelloFresh, wij testen het

Met heel veel liefde en plezier kook ik. Echter is het bij ons wel zo dat ik veelal kook wat we daadwerkelijk kennen. Nieuwe recepten uit een kookboek test ik haast nooit. Laat staan dat ik er speciale ingrediënten voor in huis haal. Een maaltijdbox kan je leven hierin behoorlijk veranderen. In een maaltijdbox zitten een aantal recepten met de bijbehorende ingrediënten. Zo hoef je niet meer naar de winkel en bespaart het je om in een kookboek te duiken. Ik mocht een maaltijdbox van HelloFresh testen en deel in deze blog mijn ervaring en mening.

Bestellen, ontvangen en uitpakken

Je kunt een maaltijdbox bestellen via de website Maaltijdbox.com. Hier kun je keuzes maken tussen verschillende boxen. Wat mij vooral aanspreekt is HelloFresh gezien de vegetarische mogelijkheden. Als je doorklikt naar de website van HelloFresh kun je aangeven welke box je daadwerkelijk wilt ontvangen, dan kun je kiezen tussen het aantal gerechten en het aantal personen waar je voor gaat koken. Even je gegevens invullen en HelloFresh neemt de rest van je over.
Op de afgeleverde datum en het tijdstip, wordt je doos of dozen gebracht.

Ik heb gekozen om voor het hele gezin (6 personen) 3 maaltijden te koken. Op de afgesproken datum en het tijdstip ontving ik twee dozen. Op de foto hieronder kun je zien wat er in één doos zat, in de andere doos zat exact hetzelfde.
Tevens heb ik het per gerecht een beetje bij elkaar gelegd met de receptfolder erbij.
De receptfolder is overigens erg duidelijk en voorzien van foto’s zodat je net wat meer info hebt.

Portobello-Burger met spiegelei

Dit recept heeft een bereidingstijd van 45-50 min. zo ik op de receptenkaart kan lezen. Ofschoon we onze bedenkingen hebben bij het eten van een broodje met daarop een Portobello (een uit de kluiten gewassen champignon) maak ik de maaltijd toch klaar zoals hoort. Het enige wat ik verander is het spiegelei, hier maak ik een roerei van.

Het gerecht is inderdaad binnen de aangegeven tijd klaar en ik sta zelf toch wel behoorlijk te kijken van het verbluffende resultaat. Het lijkt wel een restaurant maaltijd en zo smaakt het ook. Wat hebben wij hiervan genoten zeg.

Tip: je kunt de aardappeltjes ook in de Airfryer warm maken.

Halloumi met aardpeer-spinaziestampot

Had ik het niet in het begin over recepten met ingrediënten waar ik nog nooit eerder van had gehoord? Wel dit is zo’n recept!
Ik heb namelijk nog nooit eerder van aardpeer gehoord, laat staan het geproefd.
De bereiding volgt weer zoals op het recept staat aangegeven. Het enige wat ik verander is de grootte waarmee ik de spinazie fijn snijd. Ik snijd het namelijk heel erg fijn, aangezien we allen niet zo van grove spinazie houden. Hierdoor duurt de bereiding iets langer dan aangegeven staat.

Persoonlijk vind ik de Halloumi een uitstekende aanvulling bij de aardpeer-spinaziestampot (dat laatste is iets zoeter dan ik gewend ben, maar daardoor niet minder lekker). Ook de kinderen hebben heerlijk gegeten van dit gerecht, gaan we zeker vaker maken.

Bietenrisotto met feta en munt

In huis lopen er twee rond die niet gek zijn op rode bieten. Zonder te zeggen hoe ik dit gerecht heb klaar gemaakt heb ik iedereen een bord vol opgeschept zoals op de foto te zien is. Iedereen heeft zijn of haar bord helemaal leeg gegeten. Het beetje risotto dat overbleef is daarna nog opgeschept door de oudste dochter die het beduidend smaakte.
Toen ik vertelde dat er rode bieten inzaten keken ze allemaal even raar op en gaven een groot compliment naar het gerecht. Niet alleen ziet het er namelijk super uit (ook weer restaurant waardig) maar het smaakte dus ook voortreffelijk.
De bereiding was precies zoals omschreven op de receptenkaart en ook deze kaart gaat in mijn kookkast.

Op de website van HelloFresh kun je de recepten bekijken. Kijk hier voor de Bietenrisotto met feta en Munt, hier voor de Portobello-burger met spiegelei en hier voor de Bietenrisotto met feta en Munt

Korting

Wil je zelf een keer deze maaltijdbox proberen? Je kunt de HelloFresh box nu met korting bestellen? Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:

Welke van de drie recepten spreekt jou het meest aan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics