Thuisleven.com
Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)

Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)

De allereerste keer dat wij een Minion zagen, lagen wij in een deuk. Want tjonge wat zijn die ontzettend grappig zeg. Vooral dat taaltje wat ze eruit brabbelen is niet te verstaan en toch begrijp je ze. De eerste film van de Verschrikkelijke Ikke staat dan ook nog goed op mijn netvlies. Die drie schattige kleine meiden, die overigens maar niet groter worden, vol speelsheid en (eigen)wijsheid blijven een leuke toevoeging aan de film. Na die eerste film kwam er een vervolg, kregen de Minions zelfs een eigen film en is sinds deze maand deel 3 van de Verschrikkelijke Ikke te koop op DVD. Yeah!

Verschrikkelijke Ikke 3

Gru, voormalig schurk, werkt samen met zijn vrouw Lucy bij de Anti-Schurken Vereniging. Dit keer moeten ze de schurk Balthazar Bratt gevangen nemen. Alleen gaat dat niet helemaal zoals ze willen. Balthazar Bratt weet te ontsnappen. Het gevolg is een ontslag voor Gru en zijn vrouw. De Minions hopen na zijn ontslag dat Gru weer gaat werken als schurk. Echter denkt Gru hier anders over. De Minions nemen ontslag en vervolgen hun eigen pad. Dat pad leid hun zelfs tot en met de gevangenis…
Gru beland in een identiteitscrisis en net als hij het allemaal niet meer ziet zitten komt er een vreemde man vertellen dat Gru een tweeling broer heeft.
Lucy, Margo, Edith, Agnes en Gru gaan vol nieuwsgierigheid op pad naar zijn tweelingbroer; Dru. Gru vindt het maar niks in eerste instantie. Daar waar hij faalde, heeft zijn broer juist alles bereikt. Zo heeft hij een pracht van een huis, een heel wagenpark en eigenlijk al het andere wat je maar wilt bezitten.
Uiteindelijk gaan de twee samenwerken en besluiten ze samen Balthazar Bratt te vangen. De Minions weten zichzelf te bevrijden uit de gevangenis en ook Lucy heeft haar bijdrage aan het vangen van B.Bratt.

Onze mening over Verschrikkelijke Ikke 3

Op internet heb ik intussen al meerdere recensies voorbij zien komen. Niet veel hiervan waren echt positief. Het commentaar luidt eigenlijk allemaal hetzelfde. Zo zou de film wederom een leuk vermaak zijn maar niet veel nieuws onder de zon. Enigszins kan ik mij hier wel bij aansluiten, maar of ik dat storend vind? Nee geheel niet! De Verschrikkelijke Ikke blijft gewoon leuk, of je nu deel 1, 2 of 3 bekijkt.

Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)

Info en waar te koop:

Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3) is o.a. te koop bij Bol.com voor €12,90

Bonusmateriaal
– Mini-film
– Deleted scene met intro door Dana Gaier
– Minion-momenten
– Karakterschetsen
– Making of Verschrikkelijke Ikke 3
– Het maken van Dru
– De AVL-bestanden
– En meer!

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • O jee… die willen de kids natuurlijk weer zien… haha. Het is niet helemaal iets voor mij op wat stukjes met de minions na die ik wel grappig vind. Maar natuurlijk kijk ik gezellig met ze mee!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics