Thuisleven.com
Verhuizen en stijlvol inrichten
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > Verhuizen en stijlvol inrichten

Verhuizen en stijlvol inrichten

Momenteel zijn wij ons aan het voorbereiden op een nieuwe woning. Zoals iedereen wel weet komt daar veel bij kijken. Van verhuisdozen tot het opzeggen van de huur. Ook het adres moet doorgegeven worden aan iedereen, met tevens een uitnodiging voor de Housewarming party. Kortom een hoop geregel, veel is leuk en sommige dingen zijn oersaai maar wel belangrijk. Omdat de datum nog niet geprikt is ben ik nu door mijn huis aan het lopen en alles wat we niet mee willen nemen op marktplaats aan het zetten. Immers wat niet versleept hoeft te worden scheelt weer, behalve geld want daar kun je niet genoeg van hebben (voor een verhuizing). Aangezien we groter gaan en er nog meer plek vrij komt is er een hoop ruimte over voor nieuwe artikelen en kan er dus geshopt worden! Yeah…

Notenhout en olijfgroen

Waar ik vooral naar op zoek ben zijn accessoires en dan met name in notenhouten en olijfgroene kleur. Onze meubels, die wel al besteld hebben, zijn namelijk wit van kleur en hebben notenhouten tinten. De ovale eettafel is geheel voorzien van een notenhouten kleur. De stoelen en de bank die bij de eettafel horen hebben echter een olijfgroene kleur net als de sierkussen op de crème-kleurige leren hoekbank die in de woonkamer komt te pronken. Een setje sierkussen op de eetkamer bank, en/of een mooie deken staan bovendien ook op het wensenlijstje.

Verhuizen en stijlvol inrichten

Ik type in de zoekbalk “notenhout” in en krijg vervolgens een enorme reeks aan items te zien. De een nog mooier dan de ander. Vooral veel designitems zitten er tussen en daar loop ik meteen warm voor! Ons oog is namelijk gevallen op een villa die vrij strak is ingedeeld en daar horen, vinden wij, ook mooie strakke meubels in met catchy items. Zo zie ik bijvoorbeeld een leuk bijzettafeltje, geheel in notenhouten kleur. Prachtig om deze in een hoek te zetten, bijvoorbeeld naast onze bank. Daarop zouden dan witte plantenbakken kunnen staan. Eén grote en 2 kleine. In de grote zou dan een vrouwentong mogen, lekker vol ook en in de kleine potjes rotskoralen (vetplanten). Die zijn wat speelser en voller. Maar een mooie grote lepelplant en twee kleinere planten zijn ook heel leuk. Dan heb je juist in de grote pot een grote volle plant en in de kleine 2 strakkere plantjes. Bovendien zijn de lepelplant en de vrouwentong zuurstofrijke planten.

Een ander prachtig item dat ik tegen kom is de pastamaker. Sinds wij in Rome zijn geweest is het een groot Italiaans dingetjes in huis geworden. Van het lied Volare tot en met het eten van Italiaanse gerechten is niet meer uit het huis te denken. Maar wat is er dan leuker dan zelf pasta maken? Onze voorraad pasta uit Rome is namelijk bijna op en zijn dus toe aan iets nieuws.

Lees ook:

Heeft iemand tips voor een goede pasta-machine?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics