Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Vakantieklets van Gezinnig

Vakantieklets van Gezinnig

Kletsen dat kunnen mijn kinderen en ik goed, maar op vakantie of bij een lange autorit, merk ik toch wel dat de verveling toe slaat. De Kinderen voor Kinderen en K3 liedjes kennen we al van buiten en zo zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om de ‘verveel’ momenten op te vullen. Gelukkig kreeg ik de kans om het avontuurlijke doe boek Vakantieklets te reviewen uit de kletsserie van Gezinnig. Er zijn al meerdere edities uitgebracht, maar wij mochten editie 1 reviewen. Deze kost bij Gezinnig € 12,95.

Wat is vakantieklets

Vakantieklets is een doe boekje voor op reis. Het bestaat uit 36 uitscheurbare kaarten voor kleine en grote kinderen (adviesleeftijd 6 jaar, maar eerder kan ook), vol vragen en opdrachten voor onderweg of op de vakantiebestemming. De kaarten hebben een plezierfunctie, maar ze stimuleren ook om met elkaar te praten. 

We gingen namelijk 2 weken kamperen en de lange autorit (1 uur) was voor mij helemaal niet ver, maar voor mijn ongeduldige kinderen wel, dus werd het boekje al gepakt en de kaart met wat zie je onderweg ingevuld, dit hield de kinderen al goed bezig. Ook op de camping toen de meiden nog geen vriendinnen hadden, werd het boekje gepakt. Zo gingen ze een speurtocht uitzetten en namen in hun enthousiasme alle kinderen van het veld mee. Vriendinnen waren zo snel gemaakt. Dat is juist het leuke van dit doe boekje. Je kan je er alleen mee bezig houden, maar ook meerdere kinderen tegelijk, dus eigenlijk ook nog een tip voor een kinderfeestje als je door je ideeën heen bent. Op het veld werd het boekje enthousiast bekeken en ook de ouders deden mee.

Wat is Gezinnig

Gezinnig probeert het gezinsleven gemakkelijker en vooral leuker te maken. Ze verkopen b.v. Family planners, kletsboeken waaronder ook Slaapklets! Een dagboek om voor het slapengaan de dag door te nemen. Alles wat Gezinnig bedenkt en produceert is vrolijk en praktisch.
Hun missie is dan ook: Smoothing family life.

Onze mening

Wij zijn enorm enthousiast over het doe boekje. Ook de prijs van Vakantieklets is goed betaalbaar en mijn dochters hebben er veel plezier mee en van gehad. We kunnen het dus iedereen aanraden.

Lees ook:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics