Thuisleven.com
Verslag van LEGO World Nederland 18 t/m 24 oktober 2017
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Verslag van LEGO World Nederland

Verslag van LEGO World Nederland

Onze liefde voor LEGO gaat jaren terug. LEGO World in Utrecht in de Jaarbeurs staat dan ook al een tijdje op het verlanglijstje. Bij elke typhoon die over Taiwan raasde zorgde ik voor een “verse” doos LEGO om de dagen zonder televisie, internet en dergelijke door te komen. Naast water was dat een essentie in ons huis. Onze collectie is zo lekker groot geworden. Toen er kinderen in ons gezin de liefde overnamen is de collectie geëxplodeerd en uitgebreid met niet alleen LEGO City. Ook Dino’s, StarWars en LEGO Friends deden hun intreden.

LEGO World Nederland 2017

Vandaag is de opening van LEGO World Nederland 2017, het duurt t/m 24 oktober 2017 en overlapt de herfstvakantie van de verschillende regio’s. Bij de verschillende ingangen staat het vol met bezoekers. Bij binnenkomst krijgen we een plattegrond en dat is wel nodig. Het is groot en na een tijdje ook heel druk. Lego World is opgebouwd uit verschillende thema gedeelten en heel veel bouwgelegenheid. Zo is er Ninjago, Lego CITY, een mindstorm gedeelte en een fan bouwwerk uitstalling. Teveel om op te noemen. De fan bouwwerken zijn fantastisch. StarWars is mooi, met grote Yoda, Darth Vader en een klimmuur. Er is genoeg te doen en te bekijken. De uren vliegen voorbij…..
Omdat het druk is en de kinderen soms weg willen schieten zijn er speciale kinderbandjes en kind kwijt plekken, super handig! Gelukkig hebben we er geen gebruik van hoeven maken.
Er is ook genoeg te eten en te drinken. Koffie 2€ belegde broodjes va €1,50. Snoepgoed, popcorn en ranja zijn volop verkrijgbaar.
Je kan op de foto met al je LEGO helden, ninja les volgen. Meedansen en zingen met de LEGO Friends. Een racewagen bouwen en racen tegen je nieuwe vriendjes. Maar wat mijn kinderen het leukst vonden was het bouwen. We hebben alle bouwhoeken gehad.

De kinderen kunnen nu mooi zien hoe een echte LEGO stad eruit kan zien. Dat wordt de komende weken flink bouwen dan maken we zo’n stad op zolder. Het wordt nog moeilijk om hier weg te gaan zonder ook een flinke doos te kopen. Intertoys doet goede zaken. We hebben een topdag gehad en kregen bij de uitgang nog een tasje met goodies!

Een kaartje voor Lego World 2017 kost online €19,50, aan de kassa €25,00 en kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Neem voor meer informatie, tickets en bereikbaarheid een kijkje op LEGO World Nederland 2017.

Lees ook:

#voor dit evenement hebben we een uitnodiging ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics