Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Julianatoren Halloweenweken

Julianatoren Halloweenweken

Zo leuk, wij mochten een bezoek brengen aan de Julianatoren tijdens de Halloweenweken. De Julianatoren staat bekend als het kinderpretpark met de mooie oude uitkijktoren, die al in 1910 werd gebouwd. Wij waren er nog nooit geweest, maar het stond altijd al op ons verlanglijstje.

Halloween

Van 5 t/m 28 oktober staat de Julianatoren in het teken van Halloween. Dit is al op de parkeerplaats te zien, want zodra je de parkeerplaats oprijdt, komen de rookeffecten je al tegemoet. Er staat een griezeldoolhof en een loopspookhuis op de parkeerplaats. Tijdens de Halloween weken is het hele park versierd met o.a. strobalen, pompoenen en spinnenwebben.

Jul en Julia zijn ook verkleed voor Halloween en bij het suikerspinhuisje is de blauwe suikerspin vervangen door grijze (erg lekker trouwens). Gedurende de dag zijn er allemaal shows, zoals de Grote Spookshow die binnen wordt gehouden in het Jul & Julia theater, maar ook buiten zijn veel shows zoals Jul’s Griezelfeest en Julia’s Halloween dansles.

Bij binnenkomst moeten we nog even wachten voordat we het park in kunnen. We wagen in de tussentijd een wandeling in de griezelgrot (wow die was donker zeg!), zoeken de wc nog even op. We zien dat je er kluisjes kunt huren en er is ook een leuk winkeltje.

Vlak voor opening is een ontvangstshow door Jul & Julia en daarna wordt het park geopend. We staan vrij vooraan en gaan meteen een ritje in het reuzenrad maken. Zo kunnen we op hoogte het park eens rustig bekijken en zien wat we allemaal nog willen doen. De achtbaan wordt snel gezien, de theekopjes en de vliegende muizen en nog veel meer natuurlijk.

Speeltuin

Het was in het begin nog heerlijk rustig dus konden we van attractie naar attractie gaan, totdat de kinderen de speeltuin ontdekten. Dit gaf ons de kans om even rustig te zitten met een overheerlijk kopje koffie. De speeltuin is erg leuk met de trampolines, lange glijbaan, klimrekken en de helikopterbaan. En de bungee trampolines waren wel heel erg gaaf!

Horeca

Er zijn genoeg plekken om even te gaan zitten voor een hapje en een drankje. Je kan er natuurlijk frietjes met een snack krijgen, maar ook poffertjes en Thaïs’ eten. De zoetekauwen kunnen bij het suikerspinhuisje terecht. Ook Italiaans ijs is in het park te krijgen.

Attracties

Er zijn veel verschillende attracties die geschikt zijn voor kleine kinderen. Bij elke attractie staat duidelijk aangegeven welke lengte de kinderen moeten hebben om alleen te mogen gaan of wanneer ze begeleid moeten worden. Mijn dochters gingen in het meeste samen of alleen, behalve de achtbaan die sloeg mijn oudste over en ging ik mee.

Wat vinden wij van de Halloweenweken?

Mijn oudste dochter is 10 jaar, dus het was even afwachten of ze zich nog zou vermaken en dat was zeker zo. Het park is klein van formaat, maar er is genoeg te doen voor klein en groot. Juist doordat het kleiner is, is het ook overzichtelijker en konden de meiden veel zelf doen. Wij hebben enorm genoten. Ook de shows waren allemaal erg leuk en de Halloween versieringen waren in het hele park te zien. Kortom een fantastische dag in een super leuk park!

Gaan jullie ook snel naar de Julianatoren?

Dit vind je misschien ook leuk: De zomerweken in kinderpretpark De Julianatoren, Feestelijke opening nieuwe thrill ride ‘De Hoge Hoed’ bij Julianatoren en AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics